Kateri PIC prevajalnik IAR ali Hitech?

Imam preizkušen tako prevajalnikov (IAR in Hi-Tech) in moja izkušnja mi rekli, da je Hi-Tech ustvarjajo ca. 10% bolj kompaktno kodo.

Imam uporabljajo tako IAR & hi-tech za 12, 16, 18 in serije. Jaz raje certaily hi-tech več kot IAR

Dragi Chewbecca Zakaj raje Hitech? To je le oznaka optimalization ali kaj drugega? Rabim udobno paket za začetnike v PIC in C pool_77

hi, če želite comfordablety lahko imate raje pic-osnovno. ni pravilna? in ko boste izbrali comfordablety ste izgubili veliko adventages od programing jezik c, kot portablety, zmogljivost. in ne pozabite bugs. da vaša odločitev wheter želite razumeti filozofijo ali pa samo želite igrati.

IAR in hi-tech so dobra orodja, ampak hi-tech ustvarjajo krajše kodo.

Dajem svoj glas na Hitech. Uporabljam 7.86pl4 in nikoli nisem imajo težave z njimi. Mr.Cube

Dajem svoj glas na Hitech. Uporabljam 7.86pl4 in nikoli nisem imajo težave z njimi. Mr.Cube

IAR je najboljše: to je zbiranje in debager! Hi-tech hav ne simalator in debager?

IAR je najboljše: to je zbiranje in debager! Hi-tech hav ne simalator in debager?
Hitech picc v kombinaciji z novimi MPLAB 6.x so debager preveč! Mr.Cube

Raje Hitech c prevajalnik se bolje optimizirana in kompaktna kodo

Raje CCS PIC C prevajalnik. To so zgradili v knjižnicah, ki delajo z vsemi žetoni za RS232 serijski I / O, I2C, diskretne I / O, natančnost zamude itd Prav tako proizvaja zelo kratke kode in je zelo enostaven za uporabo z novim čarovnikom projekt. Tukaj je Compiler primerjavo: www.ccsinfo.com / compare.html

Pozdravljeni, jaz sem zelo zadovoljna z cc pi * iz * hi tech in želijo nadgraditi na družino pic18f. Kako je pi * cc18 delo z novo različico MPLAB6.1, je napaka sporočil še vedno problem, ali je že fiksno? THX Curgi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back