Kateri PIC prevajalnik IAR ali Hitech?

[Quote = pool_77] Kateri PIC prevajalnik je boljši IAR ali Hitech? pool_77 [/quote] jaz definitivno raje IAR, dobro dokazane in stabilno delovanje in podpirajo več strojne platforme. Regards

HITECH PIC C prevajalnik je najboljši prostor za učinkovito generacijo kode in splošno učinkovitost. IAR PIC C 2.21A ustvari več kot kodo HITECH PIC C prevajalnik 8.76PL4. Za printf requirment IAR porabi 3k drag spomin, kjer so HITECH PIC C prevajalnik ustvarjajo 2k kode. še dodatno HITECH PIC C prevajalnik vam daje možnosti, da izberete printf model, kot je samo integer, float, dolgo dvojno itd Haveing veliko uporablja IAR in HITECH, moja izbira je HITECH.

Sem storil isto raziskave in vrednotenje približno pred šestimi meseci in se odločil za HITECH PIC C prevajalnik. Ne spomnim se natančno prednosti in pasti, ampak se spomnim, da ni jasno in očitno boljša izbira. Saj ne more iti narobe bodisi z IAR ali HITECH.

hi-tech pic-c ni dobil ličila toliko, kot drugi prevajalniki c. To je le ANSI-C compliler in je diffucult, da bi našli tutorial za hi-tech. Ampak, če veš, c in u got programiranje uma hi-tech je najboljši. In i belive, da gre za zaupne prevajalnik.

IAR je najmočnejši prevajalnik za nekaj procesor, njihovi so knw vrstico za hitro in kompaktno kodo generacije. Glavni vantages v mnenju lahko, je dejstvo, prevajalnik je C ANSI native.

gorkin, ki controlers so najboljše za IAR. Nimam inough izkušnje z IAR. ampak sem se potrudil in CCS PBP in ICAN pravijo, da hi-tec je najboljše za te 3 prevajalniki. Če menite, da IAR je beter kot hi-tec za pic series, bom poskusil.

Hello Hakan, po mojem mnenju, IAR c prevajalnik je najboljši ANSI C prevajalnik je razvojno okolje, urejanja podatkov in debuger ... sem uporabiti nekaj trenutne različice (ocenjevanje različica) za naslednje procesorja: Microchip, 14, 16 in 18 TI (MSP430) AVR (AT90s)

Imam uporabljajo Hitech-c. Ta prevajalnik je zelo stabilen, da bi kodo. IAR prevajalnik ne bo učinkovito kode, kolikor vem. Če je vaš projekt je kritična točka bo vam priporočam Hitech.

Mislim, da če boste poskušali Wiz-c prevajalnik je veliko moči ful z nekaj dobre karte na zvezi

Mplab6.1 je dober IDE za prevajalniki Hitech. (Pic16 & PIC18) (to so, trenutno, samo tretji osebi prevajalniki znan po Mplab6.1) ..... Interresting če uporabljate ICD1 ali ICD2.

Želim poskusiti hi-tech. Ugotovil sem, da serijsko gen. vendar to zahteva, nanizanke za samo picc pl3 v8.00 in v8.12 picc18 PL1. Ne najdem te stare sklopov namestite različico. je, kdo ve, da če lahko najdem te namestiti sklopov? thnks.

Da, imaš prav MPLAB 6,1, je dobra ide za delo z pic Hitech-c tretji osebi compliers zgrajena v zvezi

hi, hi-Tach je nov ide. deluje le picc18. vendar pa hi-tech pravi, da bo njegovo podpiranje vse prevajalniki. nov ide je virtualna simulacija naprave lik lcd, stikala itd ide je brezplačna. in si lahko prenesete picc18 demo. da bo sestavil 21 dni. ( www.htsoft.com , kot techsupport kot prevajalnik demos)

Hi, Po globoki vključujejo s Hi-Tech se lahko zanesete na svoje rezultate. S splošnega vidika IAR zdi, da je bolje (-veste veliko trgovino). Moje osebno verjamem, da usaly manjšim podjetjem je vir iz večjih, so za storitve, kot je storil z Keil. Moja zadeva

Hi-Tech IDE (HITIDE) je počasen in poln hroščev. Jaz sem bolj zadovoljna z MPLAB 6.x in HiTech PICC.

To ni povsem pravilno. Na primer, MPLAB 6,1 ne more prikazati float ali dvakrat spremenljivk v Watch okno. Vsaj ne, ko je koda ustvarjen z PICC-18.

hi, seveda pa je prezgodaj govoriti, za hi-plima. To je kot beta. ampak tudi mplab6.1 ima veliko napak. Želel sem poskusiti, vendar ne morem. ko sem hotel debug kodo, ki je bila izpolnjena s hi-tech picc, couln't i prost dostop to v mplab6.1. včasih sem izgubil meniju "run na kazalec". Ko sem se preselil kazalec na celoštevilsko spremenljivko je zrušil. i stvar mplab6.1 je prezgodaj preveč. (Za uporabo s hi-tech.) Se lahko, če je starinski ostane starinski in uporabo mplab5. če imate boljše izkušnje kot jaz, pišite.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back