Katera je nevarno? AC ali DC ?????????

DC VENDAR, SE LAHKO AC odvisni od HEATH OSEBA, ALI SLIM FAT, šali, sta oba nevarna, DC: - YOU FEEL CONSTANT SHOCK AC: - YOU FEEL cik-cak SHOCK boste lahko uživali z AC

To je kot je prošnja ", ki bi vam raje povozil, tovornjak ali avtobus?". Oba lahko ubije, čeprav malo šok Vsake toliko časa je dobro za dušo;)

DC je bolj nevarno v primerjavi z AC drugo dejstvo za AC je, da na nekaterih frekvencah, da odbija človeško telo, če nekateri šok je tam

Mislim, da je zabavno temo. Upam, da bo vsakdo lahko električni varnosti resno, vendar pa nihče ne bo ta tema preveč resno. To pa se zdi, da prekata fibrulation in težnja za krčenje mišic (boste zaklepanje z virom toka) so večji za ac. In zelo zanimiv komentar zgoraj o standardih, ki jih Frank zgoraj. Čeprav sem samo posneto nit hitro, se ne spomnim videl koli tehtni razlogi, da razmisli dc bolj nevaren na splošno. Kot so drugi omenili, da je težko, da ga za nohte dol ne da bi vedel natančno, kaj je dejavnost v obravnavi. Če mi je povedal, moje delo je zelo potencial preizkus motorja na približno dvakrat je to ocenjeno izolacijsko vrednost z uporabo ac hi-pot je ali dc hi-pot set, lahko pride še en razlog za believle ne bi bilo več nevarnosti ac. Razlog za to je, da mora biti test ac, ki so se, da je nastavljena vrednost nadtokovne potovanje dovolj visoka, da sprejme relativno visoke kapacitivne trenutno na tleh. Dc hi-pot nadtokovne potovanje se nastavi na precej nižjo, le dovolj za namestitev precej nižje uporovne uhajanje toka. Iz tega vidika bi dc je varnejša v tem primeru. Mislim, da je raven zaščite potovanja, ki (tudi odzivni čas), vir impedance, in drugi dejavniki, včasih bolj pomembno kot to, ali je to AC ali DC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back