Kako zmanjšati synopsys orodja čas nalaganja?

P

parkesp

Guest
Hi Jaz sem korejske inženir imam nekaj težav. To je synopsys orodja čas nalaganja. Mogoče traja 3 ali 4 minute. pred zadnjem mesecu, traja 2 sekundi Prejšnji mesec, moja družba dodal pomočnik hdd in prestrukturiranje vsak strežnik. po delu server, synopsys orodij se je predolgo časa začne nalagati. Mislim, da poti orodja in dont orodje Dovoljenje ima problem. kakšne razlogi so vzrok mojega orodja problem? Če veste, da problem, plz odgovor mi. hvala [sintaksa Verilog =] [/sintaksa] [sintaksa select_listing =] [/sintaksa]

Hi, lahko pride 2 vrsti problem .. vrsta naprav: v smislu, na katerem stroju ypu se sklicuje synopsys orodje. AMD ali intel temelji na osnovi. še ena stvar, ali ste nakladanje na lokalnem stroju ali s pomočjo katere razdeli proces, kot LSF / GRD. Nekaj časa je malo namenske stroje za te stvari. Preverite, ali ste IT team na to, če obstajajo kakršne koli posebne naprave dodeljen po prestrukturiranju. Pomnilnik: koliko pomnilnika se u uporabo? Če uporabljate katere koli namenske stroje nato preverite pomnilnika za ta stroj. Vsako orodje ima nekaj minimalnega .. Prosimo cehck ti tudi. Torej v bistvu svoj ne problem z orodjem Synopsys .. svoj problem v vašem omrežju nastavitev.

hvala za vaš ukaz mislim, da to ni naš problem omrežje. Mogoče jo povzroča problem shell programa primetime in oblikovanje prevajalnika in astro je shell orodja

Živjo, jaz ne pomeni, da vas to problem omrežje .. Moja poanta je .. da lahko svoje biti, ker nastavitev za ZAČETEK TOOL, povezane z NETWORK. Kot ste omenili, da je lahko zaradi programa Shell, ya prav imaš .. je lahko .. ali je lahko karkoli v zvezi s katero koli modula / ovoj, kjer ste določili z omrežjem povezanih nastavitev.

preveriti, ali hiper navoje je omogočen ali onemogočen v strojno ur? Videli smo, scenarije, kjer hiper navoje (ali multi threading) včasih upočasni synopsys orodja

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back