Kako zagnati PSPICE iz Command Prompt.

E

ercanhamdi

Guest
Ali lahko kdorkoli povedati nekaj o tej temi. Po tem sem wana teči matlab. Hvala

V Linux ali pa je enostavno, če imate na primer Berkeley Spice. Skoraj vsak delovni program iz ukazne vrstice. PSPICE je precej windows program ... Mogoče je parameter ali stikalo za vpis način, ampak jaz ne mislim tako. Klicanje Spice v Matlabu so moje sanje :) Ali pa moje sanje so Spice z resnično programskega jezika ali skripte ...

Katero različico PSPICE uporabljate? Starejše različice, kot je različica 8, je mogoče zagnati iz ukazne vrstice z imenom vhodni datoteki kot argumenta, stranski wONLY-wNO_NOTIFY V novejših različicah, se zdi, da morate vključiti-r pred ime datoteke in uporaba-wONLY To bi moralo teči simulacijo, nato pa zaprite kontrolno okno in se vrnete v ukazni datoteki.

Jaz sem tudi poskušal teči PSPICE iz ukazne vrstice. Ampak, pravi, da ne bo priznala PSPICE kot notranji ukaz. Imam nameščen tudi LTspice in Winspice, ampak nič ... Bi lahko prosim dajte mi primer?

Prav tako ne prepozna spice ... Mimogrede, sem ob ORCAD 9.2. Ali je potem možno teči Spice iz ukazne vrstice?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back