F
fietspomp
Guest
Želim, da bi STRIPBOARD za moj projekt, ideja, ki je naslednja.Škatla z 12 kockami iz stiropora ki se premikajo gor in dol v preprogrammed način, se bodo gibanja, ki ga spoznala fliper, kot mehanik.Styrofoamblocks bo dal na kovinske palice, s kovinsko ploščo na koncu, ki gredo skozi ravno kos plastike, določene v polje ostane stabilen.pod kovinsko ploščo bo elektromagnet, ki bo potegnite Blok DOL enkrat aktivira, se hrani, ko magnet, je sveže z pomladi pritrjena na kovinske palice, pomlad temelji na plastični.
Če želite vklopiti magnete programirani modi, želim uporabljati pic mikrokrmilniška in 12 transitors vgrajene na STRIPBOARD.Ker sem dokaj nov na to, sem bil začuden, katere vrste dajo kupiti in kje kupiti od.Vem, da boste potrebovali nekaj STRIPBOARD, verjetno Maketa poskusiti nekaj stvari ven, prevajalnik PIC in nekateri tranzistorji in žice, seveda.Katera koli pomoč / nasvet bi bil zelo appriciated.
Fietspomp
EDIT: Na drugem misli, ki PCB, kot je navedeno v svoj prvotni post, so lahko zelo malo, bolan 'prekla s strip / Maketa
Če želite vklopiti magnete programirani modi, želim uporabljati pic mikrokrmilniška in 12 transitors vgrajene na STRIPBOARD.Ker sem dokaj nov na to, sem bil začuden, katere vrste dajo kupiti in kje kupiti od.Vem, da boste potrebovali nekaj STRIPBOARD, verjetno Maketa poskusiti nekaj stvari ven, prevajalnik PIC in nekateri tranzistorji in žice, seveda.Katera koli pomoč / nasvet bi bil zelo appriciated.
Fietspomp
EDIT: Na drugem misli, ki PCB, kot je navedeno v svoj prvotni post, so lahko zelo malo, bolan 'prekla s strip / Maketa