kako vmesnik krovu FPGA, da PC

K

koinonia

Guest
hi guys ..... potrebujejo pomoč, kako vmesnik FPGA odbor za PC ... zares potrebujejo .. hvala .... Bog blagoslovi

Kateri FPGA krovu? S primerno oblikovno HDL in vmesniške komponente, se lahko povežete FPGA do katerega koli pristanišča I / O ali avtobus režo. Kaj potrebujete?

lahko uporabite PCI vmesnik. imaš PCI vmesnik v vašem FPGA ali upravnega odbora?

če hitrost ni problem UART je lahka izbira, če na tej plošči je raven transformator. HDL modul in dos programing je mogoče najti na internetu

kaj je vaša programska oprema lahko uporabite za povezavo z FPGA? pove več o vašem projektu, tako da lahko da vam pomagajo. kažejo, tiskalniška vrata, UART ..

hvala za odgovor .. sem želela, da bi zaslon krovu (8 segment) zasloni so posodobljeni z uporabo računalnika ... sem želela izkoristiti RS 232 .. ampak potem imate kakšno idejo o tem, kako narediti vizualne osnovne potem bo vhodi nato posodobite LED zaslonov ... i zares potrebujejo pomoč ..

Najprej morate izbrali conection. Za RS-232: Na PC strani morate le izvedeti, kako ravnati s COM vrat. Katero različico VB, ki jo uporabljate. 2008 je zelo drugačen od previeus različic. Na strani FPGA moraš povezati MAX3232 na 2 vrata FPGA. Inside FPGA imaš, da uporabi vse IP UART lahko najdete ali bi eno samo vaše

Hvala Sink0 .. bom z VB6 .. imaš vsa priporočila spletno stran, ki lahko preverim in študija .. hvala lepa ..

Za UART znotraj FPGA lahko ogledate na tej povezavi: [url = http://www.fpga4fun.com/SerialInterface.html] fpga4fun.com - Serijski vmesnik (RS-232) [/url] Za IP UART sprejeti pogled na [url = http://opencores.com/projects] Projekti:: OpenCores [/url] Za PC strani si lahko ogledate to povezavo: [url = http://www.thaiio.com/prog-cgi / 0002_serial.htm] Visual Basic (VB) Programiranje v RS-232, Serial Port, Com Port Povezovanje sistemov železnina. [/url] Uživaj!

mimogrede .. kaj si zares želim izvajati, je zaslon krovu katerega zaslon se lahko se ga do računalnika .. pa imate predloge poleg z uporabo FPGA, kaj lahko druge naprave uporabim? hvala

Hi, Če je vaš cilj je zgraditi prikaz krovu, ki se lahko nadzor Computer, potem kaj vam priporočam, je .. samo bo mikrokrmilniška naredil dobro delo za vas. Z uporabo FPGA za to bo konec ubijanja. Spet Programiranje mikrokrmilniška za RS232 ali kateri koli drugi vmesnik na voljo v PC (kot je USB) je enostavno v primerjavi s pisanjem kode za to v FPGA. No, bolj kot večina mikrokrmilniška so sedaj na voljo z UART, USB, ethernet vmesniki in tisti, ki je najbolj pomembno, vaša naloga je, .. LCD zaslon krmilnik lahko ali 7 segment zaslona ....... Torej checkout to opcijo ... in gredo z mikrokrmilniška temelji rešitev. Veliko sreče ........

WOA .. yea za uporabo SHURE FPGA bi bilo streljanje z Bazuka na hahaha mravelj. Samo zgrabi koli mikrokrmilniška. Če želite iti serijski, bo vsak mikrokrmilnik to delo, dejansko boste imeli težko delo, če si za mikrokrmilniška, ki se ni dobil vgrajen UART haha. Za USB, obstaja veliko mikrokontrolerji z vgrajenim USB, če boste potrebovali sugestions kar vprašaj tukaj. Lahko uporabite slavni o USB Serial pretvornika thats ročaj vse delo USB za vas in ustvariti virtualni COM port na PC strani, tako da bi bil enak, kot pri serijskih vrat. Če imate znanja o programiranju c navada imate kakršnekoli težave.

hvala za vse vaše odgovore .. Ali imate kode v zbirnem jeziku za UART??? Hvala ..

Zelo sem novi v FPGA ... imam FPGA ml402 ... je RS232 vrata so na voljo na kit .. Moram poslati podatke iz računalnika v serijsko FPGA in obratno z uporabo sistema generator (ISE) preko RS 232 kabla ... Nimam pojma ... Najprej sem priključite kabel iz računalnika v FPGA ... moji podatki so v obliki 8-binarni bit ... naredim SRAM in shranjevanje vrednosti /? moram meke UART modul ali je vključen v kompletu? kako i zemljevid spomin na FPGA uporabo sistema generator??? plzzzz pomoč

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back