Kako vmesnik kartico na PC in branje podatkov z uporabo C / C + +?

R

ranjit123

Guest
Prosimo, da lahko katera koli od kažejo, kako sem šel okoli vmesniška kartica za PC in branje podatkov načrtno uporabo C / C + +.

Ne morem reči ničesar o programiranje na PC in ne bo nikoli (o;.?.?? 1. Kaj "kartica" se to nanaša na 2 Kaj morate prenos med "kartica" in PC nizke ali visoke hitrosti prenosa Večinoma vmesnikov je poteka prek vzporednih / serijskih vrat ... USB je tudi precej pogosti v teh dneh, saj so že določene čipov na voljo za enostavno USB/rs232 USB / IDE integracija ... Ampak morate povedati več o vaši nameni zdaj (in v prihodnosti, ko sprašuje; o)

Kot sem newbie na PC inerfacing koncept sem pravzaprav videti vse Tutorials ali vodnik linijo, če želite izvedeti več o PC vmesnikov. To bi mi ful pomagali vam fantje me z nekaj link.

ZZZS. u mora preučiti diff avtobus strukture tako u vem, kako pc avtobusi delujejo kot vemo vsi pc kartice r pritrjena na eno od teh avtobusov. u bi morali videti ISA, EISA, PCI avtobusi strukturo. i so zasnovani nekaj vmesnikov kartice za stare ISA in EISA avtobusov, če u potreba i lahko pošlje u nekateri programski seznam in načrtovanje strojne opreme za them.but bo trajalo nekaj časa, da Razmnožiti vse info za u. veliko sreče seaspac

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back