kako varovalni ura?

X

xtcx

Guest
Zdravo prijatelji, moj design v Spartan 3 zahteva težke ure obremenitev.Rezultati kažejo, par ur obremenitev 6000 in še višje z večjo logiko.Jaz raba enega vira CLK na 40MHz, ker vse operacije je treba sinhrono.Zato uporabljam diklorometan proizvodnja <clk_fx> za vse tovore.Moj dvom je, če sem dodati še diklorometanu stopnji in dobil drugo <clk_fx>, lahko vozim svoj design sinhrono? ... Ali bo dal enak učinek kot prej? ... Ali sam BUFG reši moj primer? ...

Mislim, da ena ura varovalni rešiti vaš problem, ne pozabite dati ustrezno omejitev za uro.

No!, Hvala shitansh!.
kaj Clk0 in ClkFx zatiči ne tukaj?ko sem ustvarila enotni DCM ?.... Kaj ti pomeni clk0 in clkFx? ... Ali so te ure istega modula DCM? ... Če je vhodna 20MHz v clk_in diklorometana, jedro bom bom dobil enake rezultate ure na clk0 in clkFx kot 40MHz (I, določene za to freq) ?.... In če uporabim ta dva ure namesto 1 uro, za moje delovanje pa bo vplivala na sinhronizacijo, če vrednosti minilo od teh ure ?.... . Prosim, mi lahko pojasni o teh ure v diklorometanu.Rabim pufer in je res potrebna DCM, ali bi moral samo uporabiti BUFG namesto ?....

tudi obstajata dve vrsti diklorometana rezultatov, DLL in DFS.
clk0 je eden od rezultatov DLL, ki je tako pogosto, kot referenčno uro vložek.
clkfx je eden od rezultatov DFS, katerih pogostnost, če je izračunana kot fin * M / D, fin je freq ure, ref, M je vrednost atributa CLKFX_MULTIPLY, D je vrednost atributa CLKFX_DIVIDER.M & D se lahko izračuna samodejno, če vam povem coregen želenega izhoda freq.

Hvala Philoman, razumem ... V mojem primeru, nisem iz M in D faktor nobene vrednosti (ne želim, da pomnožimo FRQ, ne potrebujejo za svoj design), kar pomeni, da bom dobil proizvodnja ClkFx istega kot clkin kajne? ... Torej, v tem primeru bo clk0 in clkFx tekmo med seboj?.faza?ali skew?ali etc ?.... upam, da boste lahko sliko na moje vprašanje! ... hvala še enkrat

Če clkfx izbran kot eden od diklorometana's rezultatov, lahko določite ali izhodno frekvenco ali M / D vrednosti glede na vaš design.
Če želite clkfx izhod isti frekvenci kot clkin, ali če ste jih določili clkin freq kot izhodno frekvenco, M in D bodo tako nastavljena na 2 (min na voljo M je 2), ki jih lahko vidite v povzetku strani Coregen čarovnika.
V vašem primeru, BUFG bi rešili problem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back