kako ustvariti LEF datoteke.

• Thread starter niladri.s.debnath
  • Start date
N

niladri.s.debnath

Guest
Pozdravljeni vsi lahko nekdo povej mi, kako ustvariti. LEF datoteke in orodje za to ustvarilo .......

morate Cadence IC445 orodje, SOC srečujejo, synopsys orodje, virtuoz GUI ali GDS od Analog bloka. Ko dobiš. Lib datoteke, lahko knjižnica prevajalnik se uporablja za pridobitev. Db datoteko. Sedaj lahko oblikovanje prevajalnik / primetime uporablja za branje db in dobili Verilog datoteke, ki jih nazaj zaznamba

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda na 10:27.. - --------- Prejšnja objava je ob 10:24 ----------</span></span>
[url = http://www.cadence.com/Community/forums / p/11097/13103.aspx] Ustvarjanje datoteke LEF od postavitve - Cadence skupnost [/url] http://www.edaboard.com/thread166379.html

Hi ckshivaram, hvala za odgovore, dejansko jaz sem študent, tako da lahko u povej mi natančno, kako ustvariti datoteke LEF, desno od začetka oblikovanja, sredstvi, ki bi korake, ki sledijo korakom, tako da lahko razumem stvar popolnoma. Bom zelo thankfull na U, če lahko U povej mi podrobno.

kaj so orodja, ki jih ima znanje o??? ste delali na vseh orodjih, od zdaj naprej??? Moral bi imeti delovno znanje katerega koli orodja, preden naredite to vajo ...

Hi ckshivaram ya i so delali z orodji synopsys - VCS, oblikovanje vizije, in v kadence - srečanje. 8,1 [SIZE = 1 ]---------- Post doda na 15:48 ---------- Previous objava je ob 15:46 ----------[ / SIZE] [/COLOR] Hi eklikerooms hvala za odgovore, ampak dejansko nisem slišal ničesar o abstraktnih generator, v naši šoli synopsys in kadenco so na voljo, smo se naučili te le ........ Can u povej mi, kako uporabljati eno od teh za ustvarjanje LEF datotek ...........[ COLOR = "Silver"]

preverite to [url = http://www.eit.lth.se/cadsys/abstract.html] abstraktne [/url]

Lahko preverite, ali imate abstraktnih generator na voljo, da greste na vašo icfb od CIW v Cadence, nato pa kliknete na Orodja. Treba bi bilo abstraktno naštetih generator možnost.

Hi Ckshivaram Pravzaprav sem preveril za abstraktno orodje, generator, svoj ne obstaja. Tako lahko u povej mi kakšen drug način za ustvarjanje LEF. Prosim, pomagajte mi.

V Cadence Encounter, Sledi opis za ustvarjanje LEF ur za blok. Upam, da to pomaga .... lefOut Sintaksa lefOut [-5,3 | -5,4 | -5,5 | -5,6 | -5,7] [-noCutObs] [-stripePin [-PGpinLayers]] [-specifyTopLayer [-extractBlockObs]] [-extractBlockPGPinLayers] OPIS Ustvari hierarhično oblikovanje abstraktnih (LEF ) informacije za trenutno preusmerjen blok ravni design. Privzeto lefOut ustvarja moč in tla zatiči na design, in ustvarja cut-outs (ovire) v blokade za signala zatiči, moč in tla zatiči, vias, in moč in podzemne proge. Izhodna LEF datoteka vsebuje anteno informacije, če naletite anteno preverjanja pred zagonom zgoraj navzdol z uporabo metodologije lefOut ukaz. V spodaj navzgor pretoka (kjer je bil blok ni ustvarjena s pomočjo createPartition ukaz), običajno oblikovanje enostavnega abstraktna LEF, ki vsebuje: - eno obstrukcije (OBS) oblika na poti sloj - znak za igle, ki ležijo ob meji bloka - moč zatiči za vrhnjo plast kovinsko Če blok uporabljajo štirje usmerjevalne plasti od možnih six plasti, bi zaženete naslednji ukaz: lefOut-noCutObs-stripePin-PGpinLayers 4-specifyTopLayer 4 lahko uporabite lefOut ukaz po poti blok na ravni oblikovanja . Parametri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back