Kako uporabljati VHDL način v ORCAD 16,0???

Zakaj sprašujete, vsa ta vprašanja, če (misliš, da) ve, da ORCAD ustreza vašim potrebam? Kot je dejal TrickyDicky ModelSim je (Aldec Active-HDL), ki za simulacije HDL jezikih (kot so VHDL in Verilog). ORCAD morda osnovno simulator, kot se je Spice simulator za vezja, ampak to je namenjeno za PCB in shematskimi design. Vse druge funkcije so le, da bi pritegnili ljudi, da kupujejo to orodje. Enako velja za Altium Designer: to je namenjeno za PCB design, vendar je parser VHDL, ... Kakorkoli že, če menite, ORCAD izpolnjuje vaše potrebe, super! Pojdi naprej in ga uporabi, da se naučijo VHDL. You šiv biti strokovnjak.

Hello Everybody Jaz sem z uporabo ORCAD 16,0 za Sheme, PSPICE in PCB Editor , vendar obstaja tudi način za izdelavo [COLOR = "# FF0000"] VHDL [/COLOR] projekte, vendar i'nt sposoben, da se bodo smiselno programa / projekta. Prosim, pomagajte mi ven iz osnov, kot sem se želijo naučiti [COLOR = "# FF0000"] VHDL [/COLOR] Thanks:. Grin:
mislim, da bolje uporabiti Active HDL, da naučijo VHDL [url = http://www.aldec.com/] Aldec, Inc - Oblikovanje Preverjanje Company [/url]

ORCAD ne vključuje programske opreme, HDL simulacijo. Na neki točki v času "NCSiM" simulator je na voljo na okna, da je simulator motorja za ORCAD. Zdaj NC Sim je na voljo samo na Unix pristanišč. Poglavja v Captutor nanaša enako. ORCAD zajemanje vam popolno okolje za zajemanje kode in blokov HDL kode v shematski.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back