Kako spremeniti pogled na ploskvi HFSS

A

arthury

Guest
Hi Everybody:
Zdaj sem uporabo HFSS za simulacijo mojo strukturo, vendar sem ugotovil, da ko sem končal analizo in pripravi ploskve področja pristanišča način, se zdi, ne more spremeniti ploskvi properity.
Ker je moja struktura je po naravi zapleten Mikrotrakasta dve plošči, medtem ko razdalja med ploščami so le 3 um, tako pristanišče način ali e-polje med ploščama je težko pokažejo.
Torej, kdo lahko poveš je mogoče spremeniti lastnosti ploskvi tako kot sem lahko naredil v CST
Vem, to je temeljno vprašanje, vendar moti me, medtem ko

Hej arthury,
Spremenite lahko obsega, ki se pojavi na področjih, Vector, kar pomeni, da je največja velikost puščico, ki kaže smer E-polja more biti večja.
Donno, če bo to pomagalo, ampak lahko bi ga ustrelili ..

Ananth.

Najprej se ploskve polje, nato dvokliknite na barvni lestvici: okno s štirimi registri pojavi.Pod "Scale" lahko spremenite mejne vrednosti barvne lestvice ročno.To je zelo koristno, saj autoscaling določa mejne vrednosti, ki se lahko prenaša napake.Vedno je tu meje, that make sense.
Če ste parcelo vektorji lahko spremenite lastnosti puščico pod "Marker / Arrow".
Če parcela 3D je zelo koristno, da spremenite slog "Cloud" (pik), da "IsoValSurface" v register "Plots".

Poskusite to: Zoom in zavrti, tako da lahko prepozna model dobro, potem bi ploskve.(2D če vas razumem, desno), nato spremenite omejitev.Morda se nastavi na 0,000012345 in 33,6789.Toda, če ste navdušile s E = 1V / m max vrednosti, ne more dvigniti nad 2.Torej bi bilo bolje določiti vrednosti 0,001 in 2.To bo tudi vam pomaga, da lepše ploskev za predstavitev.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back