kako spremeniti daljinski upravljalnik, da bi bilo manjše

R

rarhomes

Guest
Moram spremeniti majhen daljinski upravljalnik.En sem, da je velik, v veliko funkcij in je on / off stikala.I kaj naj bi bilo manjše z manj funkcij.

Ne vem ničesar o remotes.

Kdo počne to vrsto dela?

Hvala,

Rick

Preprosto ne trudim z gumbi, ki ni v uporabi.

Daljinski upravljalnik ne more biti zmanjšati velikost preprosto z rezanjem v dveh pol.

Prototyp_V1.0 napisal:

Preprosto ne trudim z gumbi, ki ni v uporabi.Daljinski upravljalnik ne more biti zmanjšati velikost preprosto z rezanjem v dveh pol.

Kakšno daljavo je to?
Če ima anteno zanke PCB, morate biti previdni, da ne bi zmanjšal anteno.
Prav tako ozemljitev je pomembno tudi, rezanje nekaterih delih bo zmanjšala, ker velikost, ki bo (najverjetneje) znižanje signal ravni.Spet sem ob predpostavki, da ima anteno looop PCB.

cuauhtle napisal:

Kakšno daljavo je to?

Če ima anteno zanke PCB, morate biti previdni, da ne bi zmanjšal anteno.

Prav tako ozemljitev je pomembno tudi, rezanje nekaterih delih bo zmanjšala, ker velikost, ki bo (najverjetneje) znižanje signal ravni.
Spet sem ob predpostavki, da ima anteno looop PCB.

Ali je to televizijski daljinec?Ali pa kaj nadzor z njim?

Če iščete električne projekt, potem je to lahko dobra priložnost, ampak, če ste le iščete manjši oddaljeni, da ste verjetno najbolj off nakup univerzalno daljinsko, ki vam omogoča vnos določenih kodo odvisna na vaš TV.

Če je prejšnji - takrat kot prvi korak, sem vam predlagam, odstranite ohišje in videti, kaj je notri.Objavljate slike tukaj na tej točki bi lahko povzročilo dodatne predloge.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back