Kako spodbuditi spremembo po delilnik frekvence?

B

bageduke

Guest
Imam vprašanje: Kako spodbuditi spremembo po delilnik frekvence? Vem, da offset frekvenco ne bo spremenil, kaj pa spodbuda moči? Tudi unchange? Hvala,

Kako spodbuditi spremembo po delilnik frekvence? Vem, da offset frekvenco ne bo spremenil, kaj pa spodbuda moči? Tudi unchange?
Kako se reče, da je offset frekvenco nespremenjene po delitvi frekvenco? kaj reči imam frekvenco 1MHz in deljeno s 100 potem imam 10kHz. Prav tako pravijo, naj spodbudijo je na 900KHz potem je spodbuda, ki se nahajajo po delitvi na kako pogosto? je nekaj primerov razumeti v primeru digitalne delitve.

Ja, imaš prav. V primeru, da ste omenili, spodbuda bo spet krat. Ko sem govoril o un-spremenili pospešila offset frekvenco, sem mislila, da so kot multi-GHz ura razdeljena do multi-GHz clock in ostroge na MHz offset. Oprosti, nisem jasno. Ali mi lahko poveste, v tem primeru, kako spodbuditi ravni spremenilo? Kot hrupa fazi, za zmanjševanje 6dB z vsemi deli, ki jih-2? Ali začasnega prebivališča un-spremenila? Imate kakšen članek o tem temo? Hvala,

No, predstavljajte si letalski prevoznik, z neke vrste malih spreminjajočo se frekvenco dogaja. Če je ena tona na Fm frekvenca moduliranega prevoznik lahko, spekter, ki ga približuje: stranskega moči v DBC = 20 Log (Δf / (2 * Fm)), kjer Δf je pogostost odstopanja, Fm je moduliran tečaj. Če ste bili, da pa te skozi razkorak za 2 kroga, pogostost Δf odmik bi pol, vendar bi Fm ostal enak. Torej, ko delimo z 2, bi sidebands še vedno na isti + / - Fm oddaljenost od prevoznika, vendar so njihove ravni bi bilo 6 dB nižja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back