Kako pridobiti komponent v manjših Qty?

B

baltoudi

Guest
Ali obstaja kdo, ki ve, kateri dobavitelji za podporo majhno količino, da bi sestavne dele? Rabim nekaj delov za svoj design RF Mixer. Hvala.

DivX TV to hub, który udostępnia wiele kanałów i usług internetowych w kompatybilnych urządzeniach. Pierwszymi odtwarzaczami, które skorzystają z możliwości jakie oferuje DivX TV będą najnowsze urządzenia Blu-ray firmy LG. Nową funkcjonalność wprowadza firmware BD.8.31.317.C dla playerów serii BD550/BD570/BD590. Dzięki … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576491,DivX-TV:-kolejna-odsona-telewizyjno-internetowej-wojny-o-serca-i-umysy-uytkownikw.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Hi FoxyRick, Hvala za info. Trenutno sem v West Yorkshire, Združeno kraljestvo. Klasični problem sem naletel je, da so večinoma zavrnjeni majhno količino, da: (komponente, ki jo potrebujejo. Diode in nekaj LC diskretne komponente.

Hej, jaz sem blizu Cheshire! Mali svet: DI ponavadi čakati imam minimalne, da cena za Farnell (mislim, da £ 10 + DDV trenutno) ali da dodatki za svoj vozni park delov, vendar jih ponujajo brezplačno dostavo. RS zadolžen za dobavo, vendar nimajo minimalne reda. Oba sta zelo zadovoljni, ki se ukvarjajo z javnostjo (to je tisto, kar sem!) Plačilne s kreditno kartico. Farnell je ponavadi cenejši. Še nikoli nisem imel, da zavrne, iz katerega koli od njih. Najmanjša je bila RS za £ 3,50 - stroški dostave več (!) - Je bila "nesreča". Obstaja tudi Maplins ( http://www.maplin.co.uk/ ), čeprav so malo trgovini z igračami v teh dneh, zadolžen za dostavo, če bi se pod £ 20 in so dražje, ki Farnell ali RS. RS imajo trgovine števci (javni dobrodošli nazadnje, ko sem šel), brez minimalne nakupa. Imajo števcev v Manchestru in Leedsu in lahko ga pokličete in naročite na spletu, preden gre za zbiranje. Nobena dobava se ne zaračuna, potem: D Cheers od Cheshire, FoxyRick.

Richardson elektronike. Kot RS Components vendar je specializzed v RF & Microvave.

baltoudi: za diode, lahko zaprosite za vzorec iz Agilent tehnologij za 10 kosov (nisem prepričan, kakšno diode, da se vaša iščejo). I so zahtevali, velikokrat iz Agilent in sem jih prejel v 2 tednih.

boste ugotovili, da bo večina podjetij vam pošlje vzorce, ki jih morda le nekaj, ampak da naj bi začnete dont distributerji stik, vendar stik proizvajalci srečo

ja jaz tudi počutim pridobivanje vzorcev od prodajalcev bo boljša ideja, da začnete z vami, mora vzpostaviti stik (preko raje mail) s prodajalci, kot so Richardson, Avnet, saj so številne družbe v RF in mikrovalovni; Sam sem dobil vzorce številnih aktivnih n pasivnih komponent za prototip design.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back