Kako povezati lutke postavitev element?

0

020170

Guest
za ujemanje postavitev, nekatere knjige priporočamo, da vezje oblikovalec morali uporabiti lutke element.

v redu.Razumem, zakaj so potrebna lutke elemnt.Ampak jaz ne vem, kje sem povezavo z lutko element.

Imam jih v plavajoče stanje?ali priključite kakšno drugo vozlišče?

Vse lutke so element za povezavo s samo eno vozlišče?

Če moram biti v zvezi v nekaj vozlišče, Zakaj moram storiti?

hvala

Poskusite Premikajoči vse terminale za GND.To je samo za postavitev, ampak jasno, LVS, morate dati komponente v Shematična preveč.
Maddy

Sploh ne ves čas.

Če je njegov NMOS lutka, povezati vse, da vozlišča za VSS in če je upravljanje projektov lutke,
se poveže z preddvorne in upam, da veste, kje lutk v upor je
priključila.

Ne vem, če zadeve kovinske strukture, vendar pa bi bilo kaj za razmišljati o (da lutke iz kovine simetrične z realno naprave).Ali lahko kdo komentar na to?

Kaj sooraj povedal, je popolnoma pravilna.
Ampak, kot veste vsak micron silicija nekaj stroškov, torej, se vam toplo priporočam, da ne bo odpadkov, tranzistorji, tako da bo lutka.Namesto tega lahko uporabite te lutk kot moscaps.
Ex: Povezuje vir in beg od NMOS lutke na VSS in vrata tega NMOS za preddvorne.To ne velja vedno zaradi usmerjanja omejitev.Doda 32 sekund:Kaj sooraj povedal, je popolnoma pravilna.
Ampak, kot veste vsak micron silicija nekaj stroškov, torej, se vam toplo priporočam, da ne bo odpadkov, tranzistorji, tako da bo lutka.Namesto tega lahko uporabite te lutk kot moscaps.
Ex: Connect vir in beg od NMOS lutke na VSS in vrata tega NMOS za preddvorne.To ne velja vedno zaradi usmerjanja omejitev.

V napredna danes vozlišča 130 in spodaj, ni več izvedljiv ali Priporočljivo je, da MOS Caps z un uporabljenih tranzistorjev.Making lutke so v redu.V napredovalih vozlišča, uhajanje zelo resno vprašanje, s čimer MOS Caps samo povečuje porabo energije zaradi uhajanja!
Pozabi, ki MOS Caps.V resnici pa v statičnih vezja CMOS, zaradi parastic deležev v tranzistorji MOS, tranzistorji, ki niso prehoda v resnici simbiotično kapicami.Domnevam, veš to preveč.

če u življati uganjati ujemanje z lihim brez tranzistorjev noben način, razen lutke.

definitivno bilo treba povezati z nekaj potenciala ni mogoče plavajoče.

Lutke morajo biti povezani s preddvorne ali Vss

Vendar pa je za ITR vprašanja ne morete jih neposredno povezavo z preddvorne ali Vss.Namesto, soff pull vezja je, da se prepreči ob vrata so neposredno povezani s pin IO (lahko povzroči resno škodo).

lutke ne zagotavljajo samo električne izolacije, ampak tudi zagotoviti podobno okolje za predelavo, kot na prejšnji položaj, mislim, da smo lahko samo jih obesite

Dragi vsi,

lahko nekdo razloži mi koristnost lutk je v čist DR Kongo gostote napak?ali so onoher cilj ..
Ali obstaja nekaj spletnih mest v neto govoril o tem (imam vprašanje v SEALRING)
Ali obstaja nekaj povezav

Pomoč

THX g (at) fsos

Nisem prepričan, da sem popolnoma strinjam z SkyHigh približno ne uporabljajo MOS so kondenzatorji.Primarni uhajanja v manjših napravah geometriji je vir možganov uhajanja.Kaj to uhajanje v bistvu pomeni, da naprave ni mogoče povsem izključiti.V primeru zgornje meje MOS, vir vezana na beg, tako da uhajanja ni pomemben.

Kot vrata oksidov priti tanjša, obstaja določeno povečanje uhajanja vratih, vendar še vedno zelo majhen rok.

Uhajanja iz vira ali odtok na substrat, ali pa je lahko tudi vprašanje, ampak tipična kape MOS bodo imeli nič pristranskosti od vira / odteče dobro ali podlago.

Pokrovček MOS ni dobro za mnoge analogne uporabe, saj bo imel veliko spremembo kapacitivnosti z napetostjo, ampak kot filter zgornja meja za vrat trenutnih vira, na primer, pokrov MOS je čisto v redu, in z uporabo dummys za V ta namen ne bi smela povzročati težav, po mojem mnenju, še posebej, če konec SKP je ena priključen na električno napajanje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back