kako povezati dva oddaljenimi računalniki?

S

syeda amna

Guest
Halo jaz sem newbie v omrežje. Hočem povezati dva oddaljenimi računalniki. ti računalnik lahko izmenjujejo podatke. kako lahko naredim to? korake v to? prosim vodič mi kako morem narediti. Prosim, daj mi nekaj refrences.

Ali razmišljate o [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Vpn"] Navidezno zasebno omrežje [/URL]?

Imam ne preizkušen to sebi. Predvidevam, da boste potrebovali nekaj programske opreme, da establesh VPN. Ampak jaz ne vem o kateri koli, ki je brezplačno. Morda boste našli nekaj, če ste google za to.

je ista stvar kot odjemalec strežnik arhitektura? kaj je razlika?

obstajajo različni načini za povezovanje računalnikov. na primer v u Windows OS, lahko uporabite orodje za oddaljeni dostop. vnesite naslov IP in u bi mogli povezati dva računalnika. Ampak u so, da se omogoči dostop na drugem koncu. Prav tako lahko u uporabo protokolov telnet in ftp za dostop na daljavo in izmenjavo datotek. upanje to lahko pomaga u.

Hi guys, jaz sem Systems / Network Administrator. Moram dobiti nekaj podrobnosti o vaših nastavitev, preden lahko jaz pomagam. Če želite povezati dva računalnika skupaj na daljavo, se morate prepričati imate javnih IP naslovov na teh sistemih. Mislim, da je morda nekoliko dražje. Naj vedo, vrste povezav imate trenutno in morda lahko delam nekaj za vas ........

Živjo Jaz sem newbie v omrežje. Hočem povezati dva oddaljenimi računalniki. ti računalnik lahko izmenjujejo podatke. kako lahko naredim to? korake v to? prosim vodič mi kako morem narediti. Prosim, daj mi nekaj refrences.
predlagam u preizkusite brezplačno lon software mi .... daje u prost dostop na osebni računalnik ur od kjer koli drugje na svetu .... www.logmein.com programske opreme je prosto na voljo .. upanje to pomaga

Ste prenos podatkov med dvema računalnikoma ali kaj bolj zapleteno, kot je oddaljena prijava? Če gre za enostaven prenos podatkov lahko uporabite TCP navideznih vodov ali UDP datagrama za komunikacijo med dvema računalnikoma. Vendar, če so požarnim zidom ali v NAT notranje omrežje, boste morali narediti nekaj confirguration, da se omogoči pakete skozi.

Ali ste za prenos podatkov med dvema računalnikoma ali kaj bolj zapleteno, kot je oddaljena prijava? Če gre za enostaven prenos podatkov lahko uporabite TCP navideznih vodov ali UDP datagrama za komunikacijo med dvema ali več računalniki. Vendar, če so požarnim zidom ali v NAT notranje omrežje, boste morali narediti nekaj confirguration, da se omogoči pakete skozi.
hvala za vaš odgovor. pravzaprav hočem nastavitev povezave TCP med dvema oddaljenih računalnikov in jih bodo sposobni izmenjavo svojih podatkov (batabases niso vključeni). Uporabniki bodo morali za prijavo njihovih uporabniško ime in passward. Kaj storiti za to? stpes kaj naj vzamem? bo socket programiranje je potrebna za enkripcijo in dekripcijo? navedite nekaj dobrih vaj v zvezi s tem. Res sem zmeden. : S

bodo uporabniki morali prijaviti na oddaljenem računalniku ali šele prost program na stroj, ki lahko komunicira z oddaljenim stroj? Mislim, da moramo natančno vedeti, kaj želite narediti. za varnost lahko uporabite SSL (secure socket layer) - do spletnega iskanja. kateri jezik nameravate uporabljati? npr. Java, C + +, VB,?

hvala za vaš odgovor. Uporabniki willl prijavo na oddaljenem računalniku. po varification jih je mogoče imeti za prenos podatkov. Jaz sem z uporabo Java in sem napisal kodo za strežnik in odjemalec, ki so sposobni za oddajanje in sprejemanje podatkov, vendar je vse to na istem računalniku. Zdaj hočem vedeti, kako izvajati tako, da lahko en računalnik deluje kot strežnik, medtem ko drugi kot stranke. Kaj je šifriranje? kako to storiti? Vem, malo o mreženje. Prosim vodič mi.

za stranko Java / strežnikov z uporabo vtičnice poglej [url = http://download.oracle.com/javase/tutorial/networking/sockets/index.html] Lekcija: All About Sockets (Java ™ Tutorials> Custom Networking) [/url] ali pa uporabite RMI [url = http://download.oracle.com/javase/tutorial/rmi/index.html] Trail: RMI (Java ™ Tutorials) [/url] za varnost [url = http: / / www.oracle.com/technetwork/java/javase/tech/index-jsp-136007.html] Java SE Security [/url] izgleda želite napisati prošnjo tip FTP, ste uporabili FTP ali SFTP?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back