kako povečati curent v napajalnik?

0

07ee07

Guest
power supply.but i get only 206ma
current from it.

i so 15v 1amp
moč supply.but dobim le 206ma
trenutno od nje.moči u prosim pomoč mi, kako povečati trenutno v njej?imam uporabiti 12-0-12 1a transformator dobiti, vendar trenutno ni nobene spremembe v it.plz odgovor me kmalu.

Shematski bi bilo koristno.

Vendar, če ste polaganje 12V v vas, ne pričakujte 15V ven, še posebej, če imate vezje regulatorja v sredini.

Brian.

Citat:

i so 15v 1amp moč supply.but dobim le 206ma trenutno od nje.
moči u prosim pomoč mi, kako povečati trenutno v njej?
imam uporabiti 12-0-12 1a transformator dobiti, vendar trenutno ni nobene spremembe v it.plz odgovor me kmalu.

Sedanjim 12 - 0 - 12 V AC Transformer lahko dobite skoraj 17 V DC, in je mogoče dobiti 15 V DC reguliran od 7815 buth to ni pametno pristop, pristop, bi bilo mogoče bolje uporabiti 18-0-18 ali višje transformator z oceno malo višji, kot je potrebno.
Ena pomembna stvar pri uporabi teh regulatorjev je, da ne pride do visoke zmogljivosti v celotni razlog pa je v začetnih fazah zaračunavanja usmerja velik porast trenutnih omejitvijo uspešnost regulatorja (v času, ki izhajajo iz neobveščanja).Pomembno je, da se vključi 10 nf kot redna praksa poleg elektrolizo kot 5-22 UF.
Druga stvar je, kaj obremenitev se povezujete, ste merjenje shortcircuit trenutno?
Raoof

Citat:

Sedanjim 12 - 0 - 12 V AC Transformer lahko dobite skoraj 17 V DC

Citat:

Sedanjim 12 - 0 - 12 V AC Transformer lahko dobite skoraj 17 V DC

Shematični kaže 24V transformator brez trenutna ocena.Če je močan, potem naredi 32VDC na prispevek k regulatorja.

Mogoče ima regulator Heatsink premajhna in je bilo tako vroče, da je skoraj roleta niz.

Sprašujem se, zakaj nihče ne moti asking transformator trenutna ocena OP je z uporabo!

Če imate 500mA transformator je nikakor ne dobiš 1A od njega.

Prva objava kaže 12-0-12 V 1. transformator.Tako je tisti del poskrbljeno, lahko se ga povezuje obremenitev, ki ne more pripraviti več energije kot je prikazano.V tem primeru celotno razpravo postane voide.
Raoof

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back