Kako poslati 5 GHz PLL čip za merjenje rezultatov?

N

njxia

Guest
Pozdravljeni, vsi,
Jaz sem načrtovanju 5 GHz PLL vezje s CMOS proces.To vezje je treba pakirati za testiranje.Jaz sem se spraševala, kako priti PLL 5 GHz clock signal ven za merjenje.Ali zahtevajo posebno visoke hitrosti, I / O design?Hvala vnaprej za vašo pomoč.

To je odvisno predvsem od vaše merilne opreme.Vi moči kapitan 5GHz signal?Kakšno sond imate?

V vsakem primeru, bi uporabil nekakšen nizkonapetostnih diferencialno signal vožnjo 50omh (ali 75ohm) obremenitve in nato balun na test krovu, da bi signal enojno.

Hvala za odgovor.

Uporabil bom spektralni analizator in osciloskopa narediti meritev.SMA konektor se pričakuje, da bodo na voljo na test krovu PCB.Moja skrb je, ko vezje pakirano je PLL, ali moram posebno visoke hitrosti I / O pin za 5 izhodni signal GHz.Je težko oblikovati visoke nožice diferencialna frekvenca?

Kaj paket uporabljate?Ste že poskusili dobiti model iz paketa hiše in simulacijo vaš izhod voznik z njim?
Poleg tega vaši zatiči oskrbe z električno energijo enako pomembni kot tvoj signal zatiči, induktivnost bi njihova vplivajo na delovanje vašega PLL in jih je treba vključiti v simulacijah tudi!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back