Kako ploskvi 3D sevalni diagram?

I

irfan1

Guest
Jaz sem poskušal ploskvi 3D sevalni diagram. Mislim 3D polar ploskvi. Ali kdo ve, katero koli programsko opremo, da lahko to naredil?

HFSS lahko to storite. Izbirate lahko med 3D Plot, kot so E, H, Gain, in tako naprej.

ne HFSS so ločene koristnosti za parcelo sevanja vzorcev? Imam izmerjene podatke in želim, da ploskve. Podatki columnwise. Theta, Phi. Vs Power. Želim, da zapiše te podatke v 3D polarnih parcelo, kot je MWS ali HFSS ne

u lahko enostavno prenašali ur podatke v kateri koli obliki zapisa podatkov, in prek MATLAB u lahko to storite brez težav

Izris polar vzorce v Matlabu bi se lahko izkazala za zelo težavno;) Matlab pretvori negativna števila v positive/180phase ... 2D polar vzorce treba natančno pretvoriti, preden ubral ... Poleg tega, 3D polarni vzorci so nemogoče z Matlabom ... Moraš za pretvorbo podatkov XYZ točk in nato zemljišče z "surf" ali "očesa" ukaze ... To je lahko zelo nadležno, ko ravnanje tisoče podatkov točk (360X180) ... mogwai.

Moram se strinjati z vami, po veliko poskus z matlab. Zanima me, če obstaja kakšna druga bolj koristno ubral programske opreme za ta namen (3D ploskev polarnega sevanja vzorcev)

to ni tako nemogoče, fantje kot u pravijo! vseeno, če je bilo nemogoče 4 u, nato pa uporabite (gnuplot), je effeceint alternativo in slavni brezplačno programsko opremo

Problem ni 2D sevanja vzorcev. Thats lahko enostavno, skoraj vse programske opreme, ravnanje z 2D polar parcel. Toda 3D ploskev polarnega ni zelo enostavno, kot ste rekli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back