kako optimizirati antene za želeno usmerjenost

S

shahid78

Guest
v CST lahko parametrize naše strukture in nato lahko izvaja parametrizacija in na podlagi rezultatov parametrizacije smo lahko optimizirali naše strukture. na primer za želeno S11 pa hočem optimizirati usmerjenost mojih antene. je mogoče storiti v CST in če je odgovor da kakšen postopek, da to storite vse predloge, pripombe ali povezave bi bilo dobrodošlo glede

Nimam pojma o CST. Usmerjenost vendar je odvisna od Gain, ki je odvisen okenci prostora in učinkovitost.

dobro hvala za vaše komentarje, ampak mislim, da ste pristanišče prebral moje vprašanje natančno vem usmerjenost, dobiček in učinkovitost so vsi povezani med seboj moje vprašanje je bilo, kako lahko uporabimo 3D EM simulatior (CST MWS) za optimalno usmerjenost vsake antene. glede

hi Shahid78, Za optimalno strukturo antene za kakršen koli namen, kot so: Gain, Promet, Širina snopa ..., mislim, najprej morate ugotoviti, kateri se lahko parametri, močno vpliva na vaše želene lastnosti, kot so parazitske elemente, konfiguracija sevanja element ... , Na primer. Nato lahko uporabite te parametre kot spremenljivke za napredek optimizacijo. S spoštovanjem!

Obstaja le nekaj parametrov, ste lahko spremenite v posamezno obliko in večina od njih bo šele sprememba pogostnosti ni usmerjenosti. Ena stvar, ki jo sme spreminjati, je, če je odprtina podpirajo spremembo razdalje votline ponavadi nekaj

tudi jaz sem iskal 12dBi usmerjenosti. in enfire sevalni diagram delam na yagi. tako da, če imate kakšne druge ideje ali povej mi, kateri parametri yagi bo najbolj vplivala na usmerjenost, da bo super zadeva

Jaz bi priporočal helix za to [size = 2] [color = # 999999] Added po 1 minuti: [/color] [/size] Žal nisem čisto končal, da bi vam priporočam spiralo z najmanj 4 to ne postane je zelo enostaven za tekmo in je zelo širok pas in je konec ogenj design. je CP Upam, da je v redu, če pa to ni tisto, kar iščete, povej mi

V yagi število direktorjev ima močan vpliv na dobiček. Daljša yagi Običajno imajo več dobička je še en način, da si ogledate situacijo. Dipol z reflektorjem kotiček zlahka prideš do 12 dBi. To bi bilo lažje. Relativno majhen rog bi preveč dela. Ko govorimo o ojačenje antene dveh glavnih plačnikov frekvence in velikosti antene. Brez te informacije, odgovore boste dobili so WAG's. Svet hoče visokega dobitka, širokim vidnim poljem, majhno (in poceni) anten pri kateri koli frekvenci. To je pogosto zelo frustrirajuće. Good Luck.

hočem design cvity podpira anteno v x-band z nizko čez pol, 3dB BW> 120 stopinj in freq BW> 1 GHz lahko kdo pomaga

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back