Kako odkriti IC vhod in izhod?

M

moh_monem43

Guest
Kako jaz odkriti vhodno in izhodno Ic, ne da bi listahvala

mmm ne.Če imate preprosto tranzistor, da bi lahko uganiti, vendar z večjimi ic's to ni mogoče.

Preberite številko dela iz IC, nato pa iskanje proizvajalca spletna stran (ali Google) za podatkovni list.Če ne morete decypher logotip ali številke, po njih tu in kdo lahko prizna.Fotografija ali scan lahko pomaga.

Hi
Za vse morebitne IC za preverjanje vhodov in izhodov. Prvem I / O vmesnik z zunanjo signal za okolje, je treba izslediti na vhodni strani in na izhod obdelanih podatkov o polno delovanje čipa se izračuna
Testiranje IC lahko za Delovna frekvenca in funkcionalnost, vendar brez poznavanja vhodov in izhodov je težko slediti

Hvala za vseČe imam popoln krog in vem signale za vsako nogo.Potem sem lahko zazna vhodno in izhodno noge Ic ali ne?

za ICS moramo lista n brez podatkovnega lista, ne moremo preveriti njegov I / O zatiči, ampak da za tranzistorje je mogoče brez lista.

Če je čista digitalni IC, in če veste, kje so VCC in GND zatiči lahko uporabljate na naslednji način:
Uporabi VCC in GND in povezati druge igle enega po enega do VCC in GND preko upora in krilom.Če ste odkriti tok VCC ali GND to pomeni, da je pin izhod.Če ne zazna tok, ki pomeni pin je vhod.

Tudi jaz dont pretehtati u, lahko to storijo brez listov ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back