Kako oblikovati 24 GHz oscilatorja z uporabo FET?

W

wu_qiusheng

Guest
NE3210S01 se uporablja. Kdo mi lahko pove kakšen nasvet in reference? prosim [color = zelena] [/color]:):):)

[Quote = wu_qiusheng] NE3210S01 se uporablja. Kdo mi lahko pove kakšen nasvet in reference? prosim [color = zelena] [/color]:):):) [/quote] lahko u so nižje freq oscilator in kot sprejeti x harmonično?

Moč harmonična ni dovolj. Rabim temeljni signal. :? :? :?

[Quote = wu_qiusheng] moč harmonskih ni dovolj. Rabim temeljni signal. :? :? : [/Quote] če je moč harmoničnih ni dovolj u lahko dajo ojačevalnik v velikih satoration in nato harmonike bo veliko biger (celo kot temeljni). veliko sistemskih to naredil na ta način. samo eno resuen storiti dircet OSI na tej freq je hrup (20log (N))

Živjo wu_qiusheng tudi zgradil več 24GHz oscilatorji z NE3210S01. Lahko ga uporabljate z DRO (priporočeno) ali celo z ločenimi elementi. Kaj morate storiti, je, da se vrata v 50Ohm. V nasprotnem primeru ne boste imeli dovolj koristi. Moj oscis poda o 0dBm na 24.125GHz. Bye

Hi, mr_GHz nimam DR, tako da mi lahko poveste, kako oblikovati z ločenimi element. I spremeniti dolžino škrbina v Gate za nastavljanje frekvence. Ampak jaz sem dobil samo do 22 GHz in da ne nihajo s krajšimi škrbina. Mi lahko pomagaš? Prosim. :):):)

Hi wu_qiusheng Lahko poskusite vzporedno povratne informacije. Ali mi lahko poveste malo več informacij, kar potrebujete (moč, fazni šum, uporaba)? Lahko PM me vaše trenutne "postavitev". Tako bomo zagotovo našli rešitev. Bye

Pozdravljeni, gospod-GHz, kakšno podlago ste zaposleni?

Hi microstrip_line sem uporabo dveh različnih substratih: RF35 od Taconic ali (veliko cenejši, uporabni za oscis, ne pa za antene ali LNAs) LD-621 iz PolyClad. Bye

Hi microstrip_line Pri uporabi zgoraj material, er je približno 3,2 na 24GHz. I uporaba materiala z debelino 0.254mm. I zgraditi pcb 4-plast, tako da skupno debelino približno 1 mm, ki ima tudi dobre mehanske stabilnosti. Bye

[Quote = microstrip_line] Potem, vse resolucije o le eno plast PCB? [/Quote] Hi, Za samo eno plast PCB, lahko tudi nihajo na 24Ghz z izhodno močjo 0dBm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back