Kako načrtovati + ohišja iz plastike, da?

1

123jack

Guest
Rabim plastično ohišje za ročni krovu meter vezja / battery. Nekaj več podobnih TV daljinski namesto DVM. Ali lahko kdorkoli predlagamo najboljši način, da se to izvede (nisem še nikoli naredil kaj takega), imam dostop do 3DS Max vizualizirati ali predvidoma ustvarili DXF ali karkoli, ampak ne vem nič o materialih / oblikovanje / proizvodnja etc te vrste stvar. (I am sedežem v Združenem kraljestvu, če thats pomoč na kakršen koli način) Ali obstajajo poceni programsko opremo, morda pomoč? Kakšen nasvet o katerem koli vidiku tega dobrodošli. Hvala jack.

Hvala za povezave. Vem, da stane veliko - sem poskušal ugotoviti, koliko in kako to storiti. jack

Pravkar sem Opremljen z orodjem meri enloseure za enega projekta z uporabo China orodja hišo. Orodje strošek je približno $ 1500 USD, je cena na enoto je zelo poceni na približno $ 0.5USD. Če potrebujete le nekaj ograjenih prostorov lahko dobite okoli z nekaj hitrih mock up, ki je okoli 100 $ ~ $ 150 vsako

hvala trgovec thats precej zanimivo - kitajska quote zdi med 5-10 krat cenejši kot tukaj v Združenem kraljestvu (Sem bil pravkar citirane 10K GBP za orodja pripravljen za dokaj preprost zaprti prostor), sem si na novo HP 3D tiskalniki za Prototip delo v ABS. Bureauxs zdi sposoben narediti precej zapletene stvari s tem za okoli 100 GBP

OK Ampak ti ne nudi nobenih informacij o tem, kaj CNC ali stroškov. Če se pojavijo rekli 10 različnih izdelkov in dejavnik pri stroških za CNC in za vzdrževanje in uporabo - koliko zapravite na prototip? Bistvo je vse o stroških. jack

Če boste za načrtovanje prostora sami boste morali 3D paketa, kot Solidworks ali Inventor, da ne dela pravilno. Potem se začne zabava. Najprej sem si na tem mestu, veliko dobrih osnovne konstrukcije napotki na temo. Za prototip modeli pogled na nekoga, kot ARRK, obstajajo številne metode proizvodnje hitrih prototipov, in glede na zahtevani uporabi Prototip bo določitev načina gradnje (SLA, SLS, FDM itd.) Seveda boste morali 3D model, da se vaš prototip storiti.

Odlična povezava Marcé - točno to, kar sem potreboval - hvala. jack

Tukaj je link do dveh odličnih nbooks pritrditvijo tecniques uporabo plastičnih ohišja. Z uporabo snap prilega boste dosegli lahko zmanjšal čas montaže brez žrtvovanja telesne integritete. Namreč eden izmed mojih prvih modelov (ste nagnjeni k overdesign na prvi, predvsem debelina sten) so se začeli iz prvega okna nadstropju in preživeti! Bilo je nekoliko overengineered za delo, in skoraj nemogoče razstaviti, kar popravilih tad težko. http://www.amazon.co.uk/gp/search?index=books&linkCode=qs&keywords=1569903883 http://www.amazon.co.uk/Designing-... & s = & knjige qid = 1273565153 & sr = 8-10

Ogledal sem si na novo HP 3D tiskalniki za delo prototip v ABS. Bureauxs zdi sposoben narediti precej zapletene stvari s tem za okoli 100 GBP

Živjo, jaz sem z uporabo Google Sketchup za oblikovanje prostora. Sem našel to stran: matweb.com kot dober vir za spoznavanje materialov. Za kovinske ohišja sem našel to stran ima nekaj dobrih vaje [url = http://www.protocase.com/resources/index.php] Tehnični dokumenti v zvezi s po meri elektronske sklope [/url]. Ampak jaz sem še vedno ne vem, kako lahko nekdo šel o oblikovanju prostora, ki je hibrid iz kovine in plastike. Kovinski del bi pomagalo pri oddajanje toplote v nekaterih primerih. Če kdo ima več informacij se obrnite delež. Hvala!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back