Kako izračunati THD, THD + N, SNR za Switched Cap Filter

S

shady205

Guest
Pozdravljeni prijatelje .. Mi lahko kdo pove, kako izračunati THD, THD + N, SNR za Switched Capacitor filter v Cadence Moj Urno frekvenco 2M in vhodne frekvence je 200k in amp je 500mV. Hvala vnaprej .. Shady205

hi shady205, lahko parcelo PSD signala proizvodnje in izračun je THD uporabo kalkulatorja v kadence. ampak jaz priporočam za izhod vala podatkov na Matlab in jih nato proces.

Pozdravljeni jiangxb Najprej sem z uporabo zbranih podatkov sistem. Moram analizo PSS in nato nadaljujte. Torej, kako naj najdem PSD iz O / P. Uporabil sem funkcijo PSD v kalkulator .. vendar sem ne more priti .. to je prikazovanje napak ...

hi shady205, nisem seznanjen z analizo PSS, in po mojem mnenju lahko izračunate hrup iz analize PNOISE. kot pri THD mislim, je treba izračunati z TRAN analizo, čeprav hrupa ni prisotna v TRAN analizi.

za dinamično območje vhodnih sweep in parcelo SNDR amplitude vs način in dinamični razpon je razmerje amplitude vhodnih med vhod, kjer SNDR je 0dB, in da se doseže maksimalna SNDR.

Sem dobil rezultate, vendar pa je razlika-1dB v THD in THD + N..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back