Kako izbrisati glasove v ISD čip glas?

R

richard0304

Guest
Hi, sem zasnovan vezje, ki igra glasove z uporabo PIC in ISD4003. Igra in evidenc tudi, ampak včasih bi dobili črta glas v ISD. Ko sem ga zapis nazaj, postane še enkrat V redu. Ali ima kdo kakšno idejo, kako v izbrisati glasove v ISD čip glas? Prebral sem lista za ISD, vendar ne povedo ničesar o Brisanje vsebine. Dovolite mi, da vem, če sem objavil v napačnem oddelku Prosim pomoč: cry:

Ne, ne moreš izbrisati vsebine. Vendar pa lahko igrate z različnih naslovov. Morda poskušate igrati prazno oddelek? Keith.

Hi Keith, Hvala za odgovor. Vendar pa sem 100% prepričan, da glas je bil tam. nekako dobil izbrisati in moj šef hoče izvedeti vzrok = (Poleg tega obstaja še en forumer ki je objavil temo o izbrisanih glas v ISD, kot tudi, vendar nihče mu rešitve še ni. Zanima me, če kdo drug se soočajo z enakimi problem: cry:

Stik z vami bi Winbond za nekaj idej. Kako veš, da je "izbrisanih"? Ni "izbrisati". Ena od možnosti je, da je šel v načinu za snemanje. You need to skrbno spremljati SPI linije in se prepričajte, da je vse, kar se pravilno poslan. Tam se lahko s časom z SPI. Pravkar sem delal na nekaj drugega z SPI, kjer čas okvirjanje impulza je povzročilo občasne lažne podatke. Keith.

Hi Keith, sem pomislil na to, kot dobro. Bo pogledati skozi poskusite znova. Hvala!

Yes. Če pogledamo kodo, bo samo preverite, ali mislite, da ste pošiljanje pravih podatkov, ampak vse čas razlik se pokaže, ki jih je videti na nožice SPI z osciloskopa ali logični analizator. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back