Y
yzou_ua
Guest
Rabim za razširitev nastali signal PWM na 0-10V ravni. Bi lahko nekdo pomoč mi jasno? Thx veliko!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
bi se lahko malo pretiravanje, če imate breme z veliko kapacitivnostjo za premagovanje, v naglici. :-D
To je seveda najlažji način in sem jo že. Ampak moj šef ne bo všeč, cuz to povzroča približno 40mv valovanje napetosti na stikalo za vklop / izklop robovih. Torej, pravzaprav, jaz vprašam "NO-stikalo" način ... Thx vseeno ...Samo uporaba tranzistor s svojo zbiralca povezan z 10 železnici volt preko upor. To bo invertnega PWM, če thats problem, uporabiti dve tranzistorji, NPN in PNP.
nisem jasno na to, misliš, da ne vključuje tranzistor ali MOSFET stikalo? Bil sem na tem, da predlaga nekaj podobnega http://www.farnell.com/datasheets/85603.pdf , vendar ste očitno išče nekaj drugega (ne stikalo), vendar nisem prepričan, kaj bi lahko je treba. AlexTo je seveda najlažji način in sem jo že. Ampak moj šef ne bo všeč, cuz to povzroča približno 40mv valovanje napetosti na stikalo za vklop / izklop robovih. Torej, pravzaprav, jaz vprašam "NO-stikalo" način ... Thx anyway ...
Razmišljala sem op-amp napetosti Trabant stvari, vendar se bojim, da ni dobra ideja za visoko freq. signal, kot PWM (16kHz )...[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post doda na 19:35 ---------- Previous post je bil ob 19:27 ----------[/SIZE] [/COLOR]nisem jasno na to, misliš na način, ki ne vključuje ali tranzistor MOSFET stikalo? Bil sem na tem, da predlaga nekaj podobnega http://www.farnell.com/datasheets/85603.pdf , vendar ste očitno išče nekaj drugega (ne stikalo), vendar nisem prepričan, kaj bi lahko je treba. Alex
Bi lahko u pls dal nekaj podrobnosti o tem, kot Okrožnica shematičen? Btw, so u to storili prej, cuz še nisem slišal o tem ... Thx veliko.Ob predpostavki, ki jo uporabljate 3v3 Micro, ti čipi običajno odprti kolektor pin izhod? Feed vaš PWM izhod v neizkoriščenih pin vhod, nato prevedejo tistih ravneh, da bi svojo odprto pin za zbiratelje, ki ste jo potegnil do 10 voltov. Job Done!
PWM je verjetno ustvarila z MCU, vendar z uporabo, kar praviš, bi potrebovali stalno volilne vnosa (kjer bodo povezani PWM) in nato prenesejo to na izhod. Ali menite, da je to dobra ideja za uporabo MCU virov v nalogi, kot je ta? AlexOb predpostavki, ki jo uporabljate 3v3 Micro, ti čipi običajno odprti kolektor pin izhod? Feed vaš PWM izhod v neizkoriščenih pin vhod, nato prevedejo tistih ravneh, da bi svojo odprto pin za zbiratelje, ki ste jo potegnil do 10 voltov. Job Done!