Kako dodati pull-up / pull-down upor za IO vrata FPGA's

S

s8319

Guest
Želim dodati šibke pull-down upor na izhod 3-državnih rezerv in dvosmerne blažilci, Xilinx FPGA, sem poskušal to kodo takole: IOBUF KIO_0 (O (KIO_I [0]), IO (KIO [0.. ]), I (KIO_O [0]), T (smo));..!. IOBUF KIO_1 (O (KIO_I [1]), IO (KIO [1]), I (KIO_O [1]),.. . T) (smo!);.. IOBUF KIO_2 (. O (KIO_I [2]), IO (KIO [2]), I (KIO_O [2]), T). (smo!); IOBUF KIO_3 (. O (KIO_I [3]), IO (KIO [3]), I (KIO_O [3]), T)... (smo!); IOBUF KIO_4 (. O (KIO_I [4]), IO (KIO. [4]), I (KIO_O [4]), T (smo));..!. IOBUF KIO_5 (O (KIO_I [5]), IO (KIO [5]), I (KIO_O [5].. ), T (smo));.!. IOBUF KIO_6 (O (KIO_I [6]), IO (KIO [6]), I (KIO_O [6]), T (smo));...! IOBUF KIO_7 (. O (KIO_I [7]), IO (KIO [7]), I (KIO_O [7]), T (smo)...!); padajočega pdIO0 (O (KIO [0]).); padajočega pdIO1 (O (KIO [1]).); padajočega pdIO2 (O (KIO [2]).); padajočega pdIO3 (O (KIO [3]).); padajočega pdIO4 (. O (KIO [4])) ; padajočega pdIO5 (O (KIO [5]).); padajočega pdIO6 (O (KIO [6]).); padajočega pdIO7 (O (KIO [7]).), vendar to ne dela! Mi lahko kdo pomaga? hvala!

uporabe omejitev urednik Xilinx ISE dodati dvig telesa za io signale

hvala KiB, lahko mi podrobna pojasnila o uporabi urednik omejitve?

v Xilinx ISE kliknite na bo "Assign paket Pins" Xilinx PACE orodje bi se začela na oknu design predmeta boste našli vse i / o signal, da je stolpec imenuje odpovedi. je dvig telesa ali padajočega kot je na zahtevo ur za zahtevano signal

če ur ne uporabljate GUI Omejitev urednik nato dodelite dvig telesa ali padajočega leta. UCF datoteko (omejitev file), kjer u so dodeljevanjem vaš signal na pin.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back