kako dati waveport in zrak polje za monopolna antena v HFSS

Najlepša hvala za vaše napotke in pomoč .. pravzaprav, jaz rešiti ta problem, v ie3d, v kateri sem vzel feedline 3 mm, za katero je bil rezultat, ki prihajajo odlična, zato sem bil težaven v HFSS z enako dimenzijo, in medtem ko sem bil z uporabo waveport impedance je 36ohm, tako da sem dal lumpedport impedanco 36ohm. Jaz sem to naredil na rt-duoroid in sem že prfect posledica in simulirane enake za FR4, ampak kot ste rekli, tretji zarezo ni bil naveden tudi jaz želel vedeti, da je bil moj design popravi ali not.i spremenila tudi dimensios veliko kot Vprašal sem here.if želite videti rt-duoroid ican rezultat upload da here.and datoteka ki ste jih poslali, ni odpiranja, nekaj, kar ti os postala skladu napak prihaja in hfss11 ni sposoben prebrati i / o.

Zdravo, imam HFSS 12,1, da je razlog, da si ne morejo odpreti. I dont imajo HFSS V11 tudi jaz dont znanje kako lahko odprem datoteko brez HFSS v12.1 ali več. Naložite lahko projekt z RT-duroid, spet pa bo vsaka sprememba naredim / se boste Navada biti sposobni videti, kot ste HFSS V11. Zakaj dont nadgradnji na V13? Moj predlog poskusite z Mikrotrakasta feedline širine 2/1.9 mm, nato pa videli, če je kakor koli vplivalo na rezultate. Moram popraviti svoj airbox dimenzij ter tako poskrbite, da vaš AB je 25mm oddaljen od obeh strani. Tudi z 3mm feedwidth prva 2 zareze so približno na istem frekvenčnem območju, kjer je pričakovano in 3. zarezo ne pojavlja zaradi istega razloga, ki sem jih omenil prej in da je moje mnenje, ki lahko moti / desno. Ne vem veliko o IE3d orodje nikoli ne uporablja, vendar imam uporabiti HFSS obširno in zaupam v svoje rezultate. / SC

Kontakt HFSS tehnični ljudje za upgradation vaše licence. / SC

hočem najti pridobiti ob vsakem ffrequency od 3-11ghz. lahko ploskvi graf med dobiček in pogostost v HFSS, kot sem že pridobili le na centralni frekvenci, za katero jaz sem simulira strukturo pod različnimi koti .. prosim povej mi, kako lahko dobim dobiček, pri vsaki frekvenci v enem simulacijo v HFSS ..

hi ni nemogoče za anteno, ker antena u CPW niso en žarek s konstantno smeri boljše u našli za vsako frekvenco, kot so 3, 4, .., 11 in jih nato parcele matlab ali excel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back