kako, da bi prekinil čas zank?

A

aaronhe

Guest
Sem našel obstajata dve časovni zanki po sintezo. Kot naslednje: Pin (časovno zanko # 1) ---------------------------------------- ---------- U5/ZN crossbar/vc_req_dec/U9/A1 crossbar/vc_req_dec/U9/ZN crossbar/vc_req_dec/U27/I crossbar/vc_req_dec/U27/ZN crossbar/vc_req_dec/U28/I krmila / vc_req_dec/U28/ZN crossbar/m2dm0/U37/I crossbar/m2dm0/U37/Z crossbar/vc_mux/U25/A4 crossbar/vc_mux/U25/ZN crossbar/vc_mux/U22/A1 crossbar/vc_mux/U22/ZN U5 / I U5/ZN ----------------------------------------------- --- Pin (časovno zanko # 2) ---------------------------------------- ---------- crossbar/vc_req_dec/U30/ZN crossbar/m2dm4/U37/I crossbar/m2dm4/U37/Z crossbar/vc_mux/U24/I crossbar/vc_mux/U24/ZN crossbar/vc_mux/U22 / A2 crossbar/vc_mux/U22/ZN U5 / I U5/ZN crossbar/vc_req_dec/U4/A1 crossbar/vc_req_dec/U4/ZN crossbar/vc_req_dec/U29/I crossbar/vc_req_dec/U29/ZN crossbar/vc_req_dec/U30/I crossbar/vc_req_dec/U30/ZN ------------------------------------------- ------- celica v teh zankah so vse kombinacije logiko celic, tako da je težko za mene, da ga najdejo v RTL kodo in spremenite kodo. Bi lahko nekdo, daj mi nekaj svetuje, da bi prekinil te zanke?

To je rešiti. Sledim tese zanke in dodajte DFF jih mirovni.

Samo v primeru, da ste naleteli drugo loop =) Kaj mi je storiti, je to report_timing-zanke pred pripravo (po pripravi in branje omejitve). Celic v poročilu, so unmapped in njihova imena so bliže prvotno RTL. Težko, da bi izsledil v preslikani netlist posebej, če DC ungroups hierarhij =)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back