Kaj vezje lahko 125MHz uro 1.25Ghz ura?

A

asia

Guest
Kaj vezje lahko 125MHz uro na 1.25Ghz in 1.25GHz clock na 125MHz? lahko nekdo, daj mi nekaj datotek PDF? Hvala veliko

Boste želeli DLL ali PLL poveča takt, vendar Padamo je veliko lažje: counter vezje razdeliti lahko to delo.

za 125 MHz - bi> 1,25 GHz enem tudi filter iz 10. harmonično, če 125 MHz je squarewave.

Ali obstaja analogne metode za uresničitev 1.25Ghz na 125MHz?

Kako uporabljati DLL za 125m na 1.25G? Ali mislite, ustvarjajo deset 125m ure z 0 1 / 20 2 / 20 ... 9 / 20 fazni zamik, in naj izhod ure flip-flop na dvižnem robu te ure? [Quote = amaccormack] Boste želeli DLL ali PLL poveča takt, vendar Padamo je veliko lažje: counter vezje razdeliti lahko storite, da dela [/quote].

Jaz sem z zanimivo opisal rfmw (za 125 MHz -> 1,25 GHz enega lahko tudi izločijo 10. harmonično, če 125 MHz je squarewave) lahko, daj mi nekaj datotek PDF? Hvala

Sem radoveden, tudi zato, ker squarewave nima 10. harmonično. ;)

Rešitev bo verjetno treba uporabiti 5. harmonike in nato 2. harmonično, dva multiplikatorji v kaskade.

Thats pravico, tudi harmonike niso prisotni v idealnih squarewave, ampak glede na tvoj signal valovne oblike, bi lahko bilo celo harmonike prisotna. Rešitev Borber je nekaj vredno poskusiti, saj je treba je samo en multiplikator (x2), plus par filtrov (625, 1250 MHz).

Imam še eno vprašanje: Mislim, da za 1.25Gb / s NRZ signal, naj recoveried ura 2.5GHz, vendar je veliko primerov 1.25GHz zakaj? se motim?

ta post je pridobivanje način tam! filtriranje harmonikov? vaš signal se bo okoli 40dB navzdol, približno tako visoka, kot je hrup nadstropju v digitalnem čipu - i bi bil presenečen, če bi nekdo prišel gor s shemo, ki dejansko deluje. 1.25Ghz? lol! moj glas je za PLL. če niste seznanjeni, PLL je malo sistema zaprte zanke, ki vozi VCO na tekmo vhod uro, tako v pogostosti in fazi. Če želite, množenje, preprosto razdeliti izhodni VCO za 10, sedaj sistem poganja VCO do Fout/10 tekme referenčno frekvenco, ali Fout = 10 * Fin. Mislim, da bi morala biti iskanje google tako osnove PLL in tehničnih specifikacijah za PLL je mogoče, da se ustvarjajo GHz signali - ti niso trivialne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back