Kaj uporabiti za oblikovanje 500 Mbps QPSK modulator

A

ahmer saeed

Guest
Želim, da oblikujejo 500Mbps QPSK modulator. Kaj naj uporabim za oblikovanje bodisi DSP procesorjev. FPGA ali katera koli druga ideja, ki jih imate. Mi prosim vodnik.

Naloga touph! lahko u povej mi, ki bo usmerjal kodek algoritem u izvajati in vse izenačitev način jih bodo sprejeli? BR aormon

500Mbps???? skoraj misija nemogoče glede na kanal izenačevanje, napak popravek kodo in itd Hej, človek, ki je praktično, da so 500Mbps QPSK?

Kaj pa ti misliš? Kaj najvišja hitrost prenosa podatkov je zlahka achieveable v QPSK modulacije. Naš cilj je 500 Mbps, vendar smo lahko nadomestiti. Kaj pa ti misliš? Ali je lahko 300 Mbps enostavno doseči?

lahko oceni, koliko MIPS zasnove potrebuje za obdelavo podatkov, če uporabljate DSP procesor. Mislim, da je ni ekonomično, da implementate v DSP.

Terriable, kot sem znan, demoulator je veliko bolj zapleten. V satelitske komunikacije najvišja stopnja 800mbps

Zakaj bi morali željo, da deluje za obdelavo signalov za QPSK modulator na 500 MHz? Bolj pomembno vedeti, preden je dolžan odgovarjati na vaše vprašanje je tisto, kar je najvišja symbolrate skušate doseči? Symbolrate in zasedenih spektrom so povezani. Edini razlog, zakaj bi morali začeti teči na 500 MHz je, ko želite izvajati DDS v vaš design in želite ustvariti svoj spekter do približno 250 MHz in spodaj. Vendar pa bi bilo treba druge načine, ki so lažje narediti. Osebno glede na procesorsko moč sedanjih FPGA in zahtevane obdelave signalov, kar morate storiti, da bo nemogoče izpolniti to nalogo v FPGA. Poskusite se sprostiti vaš design cilje. Naredil sem QPSK modulator baseband model, ki deluje pri 100 MHz +. To je bolj realno. Regards [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 4 minutah: [/color] [/size] Mimogrede, nadaljevanje na eno od vaših vprašanj, ... ste prosili za DSP in FPGA. Verjemite mi ... Ne uporabljajte programske opreme DSP je za to nalogo. DSP so lepo za fleksibilnost, vendar veliko naloge se izvajajo na serijski način. Za hitro obdelavo signalov, kar potrebujete paralelno procesiranje, ki jih je mogoče storiti z FPGA je ... Čeprav dvomim, če lahko uporabljate tako zapletenih obdelava pri 500 MHz. In če lahko to storite pri teh hitrostih uro, nato pa bo potrebno veliko cevovodov in s tem veliko modelov, FPGA ... Regards

Mislim, da bi morali razmišljati o dobri analogno-digitalni integracijo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back