Kaj to vezje ne?

S

simce

Guest
Sem ugotovila, da je v tem vezje DVM je veliko dane med vloženim terminali, vendar ne morem ugotoviti, kaj to vezje ne?To je neke vrste zaščite, temveč kako deluje?
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

To vezje deluje kot preprost diode, povezane v seriji z diodo Zener.
Nazaj pristranske se stičišča deluje kot Zener s 6V Pobeg napetost okoli in naj pristranski en podobni preprosto diode s približno 1V osipa.Torej celotno vezje je neke vrste bipolarne klešče napetost (ali v prehodnih zaviralni) za približno 7V.

Varuzhan

To je bil moj prvi thougt, in da je prepričan, da sem na to vezje na kavo krog se prepričati.Toda ta krog ni nič na vhodna napetost ploščadi od 0-1kV!(Upor se postavi v vrsto z virom V in to vezje)!

Circuit maker je simulacija laboratorija, in ne smejo vključevati to dejstvo, da je v BJT ( /-) BE Pobeg napetost je tako nizko, kot 6V.
To vezje, kot navaja VDANIEL, je / - ≈ 7V priključne naprave ..
S spoštovanjem,
IanP

[Quote = "vdaniel"] To vezje deluje kot preprost diode, povezane v seriji z diodo Zener.
Nazaj pristranske se stičišča deluje kot Zener s 6V Pobeg napetost okoli in naj pristranski en podobni preprosto diode s približno 1V osipa.Torej celotno vezje je neke vrste bipolarne klešče napetost (ali v prehodnih zaviralni) za približno 7V.

Varuzhan [/ quote]

Mislim, da naprej pristranske trans se uporablja za kompenzacijo temperature od backbiased Zener enako trans.

Pravzaprav ta krog je enakovredno dvema Zener diode, povezane antiseries.Deluje za pozitivno napetost, tako kot za negativne.

Ne verjamem, da nadomestilo temperatura potrebna tukaj.
Sploh pa mislim, da je to bipolarno vpenjalno napravo, kakor IanP in vdaniel rekel prej.

Res, čeprav beeing predvsem objemka, je hkrati dovolj dobro temperaturno kompenziranih Zener preveč.

Varuzhan

Pravzaprav, to vezje dve Zener diode v serise back to back,

Mislim, da se uporablja za zaviranje napetosti konice.

najprimernejši spoštljivi
simce napisal:

Sem ugotovila, da je v tem vezje veliko DVM je nameščena med vhodnih terminalov, vendar ne morem ugotoviti, kaj to vezje ne?
To je neke vrste zaščite, temveč kako deluje?

Hi,

Jaz sem dvoma. Tukaj

Zakaj reverzne pristranski se križišča, deluje kot Zener dioda?Zakaj ne tranzistor bo dobil poškodovan, če se uporabljajo povratnih pristranskosti je spoj?

Hvala

To vezje je razloženo v servisnem priročniku o Fluke 77 multimeter.Služi kot back-to-back diode Zener, ki omejujejo vhodna napetost, da med 7 in 9V.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back