Kaj pomen certificiranja WiFi WLAN modula

E

explorick

Guest
Ali kateri koli vedel, kaj je pomen certificiranja WiFi proizvoda imenom WLAN modul.Ali je cumpulsory iti za certificiranje vekanje delujemo modul brez certificiranja.
Pogled v prihodnost za odgovore.

Certificiranje vam omogoča, da veš, da ta izdelek ustreza
Splošne WiFi Standard, in je združljiv z drugimi izdelki WiFi.

Na splošno, vse oblike certificiranja omogoča avtorsko zaščitenega znaka, ki se dajejo na izdelku.To je misel, ki ga nekateri, da to izboljša prodajo v javnosti, če lahko vidijo simbol in prepričani, da izdelek bo delo ves čas.

Ali je cumpulsory, da bi dobili spričevala nadvišanja delujemo WLAN modul Kit brez certificiranja.Kakšen bo rezultat, če se ne potrjuje?

Dokler si v skladu z vladne zakone in opraviti teste certificiranje vlada lahko uporablja kakršno koli protokola, ne da bi trgovine organizacije dovoljenje koli.

Problem si obraz, je možnost, da vlada ne potrjuje kit zgrajena izdelek.Je preveč, da lahko gre kaj narobe z gradnjo, ki ga semiskilled ljudje, ki nimajo opreme za preskus končnega rezultata.

Želim delovati moj modul v Avstraliji.Lahko pustite mi vse informacije je znano, da vi ali povezave, kjer omejitve WLAN na napravah, ki so predstavljeni avstralska vlada.Tudi ne vem, kaj so madatory.

HI, Da vam ni treba.Ampak, če nimate svojega ne sme uporabljati imena WiFi pri trženju.Morate le, naj ugotovi, da vaš izdelek ustreza ETS EMC / EMI standardi v Evropi.Protokol ni pomembno.

Paul.

Tudi jaz razumem, da je za WLAN izdelek ni obvezna zahteva-Fi Wi certificiranja.Ampak izdelek je spoštovati nekatere zakone vlada, ki se nanašajo na radijskih zvez v državi.Če je, da bom lahko uporabi WLAN radio in pasu čipe in izdelava modula, ne da bi vse crtifications in delujejo na katerem koli mestu.
Tudi kakšne so omejitve WLAN module ki jih hranijo avstralske governmentt.Doda 57 minutah:Razumem, da Wi-Fi je samo za zadovoljstvo potrošnikov.V mojem primeru, nisem ciljanje potrošnika na trgu.

a) Rad bi vedel, kaj so regulativnih standardov, ki jo je treba izpolniti za uvajanje izdelka WLAN
b) Če čipe, ki jih uporabljajo me za uresničitev rešitev WLAN so certificirani, je treba iti po potrditvi še enkrat.to je, ob predpostavki, jaz izberite čip, ki je bila že potrjena in jaz sem samo to, minimalno RF poti za povezavo anteno, bo treba za ponovno certificiranje.

Pls.pojasni

Hi, ne vem, avstralski predpisi, vendar mislijo, da so enake kot v Evropi.Saj je le, naj ugotovi, da vaše izdelke izpolnjuje mednarodnih standardov in da jim ETSI .....vaš izhodna moč je pod dovoljeno mejo (WLAN = 100dBm) in uporabite 2,15 dBi = 0 dBd anteno.Als uporabo v frekvenčnem območju ki ga dovoljuje WLAN.

Če uporabljate WLAN chipsets ste v redu.Protokol zahteve niso del vsakega standardnega samo 802,11 standard, vendar ne ETSI!.

WiFi je le za potrošnike, kot trženjsko orodje! ..

kakšne so ugotovitve imam, da ko je šel, da izberete WLAN čip in kaj se bodo preskusi je treba storiti, da izdelek enkrat, če modul je integriran z anteno in žetone.Ali RF poti lahko učinek kot potrdila čipi imajo antena izhod, ki ga je treba preusmerjen na anteni s PCB.

hi
yes wi fi certificiranja je obvezna, čeprav je odvisna od države do države.

V Evropi, ZDA to testiranje je obvezno.

SGS testiranje laboratoriji niso 1 v wi fi testiranje.Za več informacij: -

http://www.sgs.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back