Kaj nisem videl s te napake: (

J

Jdm101

Guest
Jaz sem newbie z Altium in so sledili vaj s tem, kar sem lahko - vendar se zdi, da sem kar res neumno napako pri načrtovanju in pridobivanje bazillion napake - Vem, da je veliko, da zahteva, vendar v upanju, lahko nekdo prosim pomoč mi jasno .. teče precej ostrih na časovni okvir, da se ta predlaga za izdelavo prototipov: P To je Rf vezje za pametne antene - ojačevalnik> pasu mimo filter> RF detektor> - v bistvu. Sem priložene ustrezne datoteke za vsakogar, ki se lahko rezervne nekaj časa za iskanje: | Na zdravje!

Ne uporabljam Altium tako da ne morem prebrati datoteke. Morda bom lahko pomagal, če ste po napaki datoteko v besedilni obliki. Keith.

Altium je lep program, ampak zakaj na svetu bi poskusil oblikovati nekaj RF z njim? veliko sreče

Kateri software bi priporočili (za poznejšo uporabo) Zula, niso priložene datoteke v zip? (Ponovno pritrditi sch.doc v tale, čeprav)

Ne vem, kakšni obliki, v kateri objavljate vaše datoteke v ampak jaz še niso mogli ogledati vsak od njih tako da ne morem pomagati. Keith.

Pravzaprav vaše napake arena bolj pomembno za načrtovanje tiskanih vezij. You opredeljena zatiči kot vhodni zato compliler čaka, da izhodi zatiči za priključitev. Ampak ga lahko spremenite z urejanjem pin. Dvakrat kliknite element in izberite "edit nožice". Videli boste nekaj zatiči opredeljene vhod ali izhod. To lahko spremenite zatiči kot pasivno. .. Če priloženi prjpcb in schdoc datoteke, lahko to storite brez težav, kot so te metode; Desni klik prcpcb datoteke, ki je na plošči procet.. In izberite "procejt možnosti". Nato izberite "povezavo matriko". Spremenite lahko prevajalnik možnost tukaj. Zula.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back