Kaj je uporaba kvadratnih valov off RTC?

V

vamanan

Guest
Hi, kdo povej mi, kaj je uporaba programabilnih kvadratnih valov, ki jih RTC IC's (DS1337 in več). Res ne vem, kako uporabljati. Lahko je neumno vprašanje za mnoge. Ampak mi prosim pojasni. zadeva, Vamanan.

Hi Vamanan, se lahko ta proizvodnja uporablja za vse, kar potrebujete za 1Hz impulz. Jaz sem ga uporabljajo, da bo povzročil LED utripati na alarm in ga tudi syncronizes piskanje o sonalert z utripajočo. Lahko ga uporabite za krmo vhod na mikro in računam kako preteklo toliko sekund. Lahko se tudi uporablja za pogon LED, ki preprosto kaže ura čip dejansko deluje. Imejte v mislih, da če spremenite 3. bit v kontrolni register za "1", bi ta proizvodnja uporablja kot 2. izhod alarm. Da bi lahko uporabljali ta izhod boste morali uporabiti dvig telesa upor, saj je proizvodnja odprt možganov. Če ne že imajo eno, morate prenesti priročnik o tem zelo malo čip. To je zelo pomembno, da uporabljate pravo vrsto kristalov z 6pF obremenitev sicer vaš ura ne bo zelo natančen v določenem časovnem obdobju. Želim si, da bi našli uporabniški vmesnik za to, čeprav. Program sem uporabo zahteva, da nastavite čas nekaj minut vnaprej, program PIC, nato začne uro. Imam "nastavitev ure" jumper na mojem deske za takrat, ko sem jo prvič zažene nato odstranite skakalec in pustite kovanca baterija zagotavlja napajanje backup v primeru, sem zaprl glavnega odbora izklopite. Mogoče sem samo usesti in delo na vmesnik za to. Upam, da to vam pomaga ven! BobK

Hi Vamanan. "[Color = red] [size = 6] Uporaba SQURE WAVE OFF RTC [/size] [/color]." Vse RTC lahko ustvari kvadratni val signal v različnih frequency.With ta val Square bomo lahko lit nazaj LCD svetlobe (kot PWM). Po mojem uporabi merilnik energije imam, da se glasi ADC'sdata vsak minitue bi moralo biti zelo precious.In to I uporablja ta signal Squarewave je, da eden drugega zunanjega interrupt.I mislim, da bi bilo koristno za vas?!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back