Kaj je replika pristranskosti in kako dela, zamude celice?

M

mouzid

Guest
Pozdravljeni člani, bi lahko kdo pojasni, kako deluje električno zamude celic. (Shematic slika 2) Ali lahko nekdo povej mi, kaj je pristranskosti Replica (Shematic slika 1). Kakšna je vloga in kaj storiti? Hvala.

Hi, jaz sem investiguating ti krog. Vem, da je zamuda celice uporabljajo za oblikovanje in VCO Replica se uporablja pri načrtovanju črpalke Charge.

Te celice se uporabljajo v visoko hitrostjo digitalnega

Bi lahko kdo pomaga? Moram tudi informacije naprej.

Hmmm ... ena na levi izgleda kot aktivni cascode in enega na desni izgleda kot Opamp z aktivnim obremenitvi ... Zakaj se imenuje celica zamudo? Ali lahko kdo razloži, da je jasno?

Vhod ("Vin +" - "Vin-"), da razlika par so bodisi v ECL logiko ali neko obliko signala logiki bi vložek biti dovolj velika, da preklopite razlika par. Mislim, da rep tok (Mdiffbias) od razlika par je dvakrat trenutno v MP1 in MP2. (Na podlagi shematično se zdi, da obstaja nekaj napak, Id tok v Mdiffbias je enak kot MP1 in MP2, mouzid preverite to). Ob predpostavki, Id trenutno v MP1 I in kondenzatorji zdi v Vout-in Vout + vozlišča so enake, je enak CD-MP1 + CD-jev od razlika + cload na naslednjo stopnjo. Zamuda je pod nadzorom toka I, kot bo izhodna napetost gugalnica odvisna trenutno je treba polniti kapacitivnosti v Vout-ali vVout + vozlišč. Za nadzor znesek odmerjenega polnjenje kapacitivnosti v izhodnem vozlišču, Vcont napetost nadzor pristranskosti tok. Tako je mogoče zamudo pod nadzorom Vcont napetosti. Povečajte Vcont napetost skrajša zamude, podobno zmanjšanje napetosti Vcont bo povečala zamude.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back