Kaj je parazitski ekstrakcija in kako se izvaja?

"Parazitske ekstrakcijo" pomeni: zaslužiti RC po vašem risbo popolna, in dodamo parazitski z RC, da simulira vaše vezje še enkrat videti njeno uspešnost tudi ustrezajo vašim spec. Imam prav? hvala. Baggio

yes najboljše programske opreme za parazitske ekstrakcijo je kaliber XRC mentorja

Ok, sem zasnovan VCO in za shematski simulacijo lahko traja 4GHz, potem pa sem pretvorbo shematskimi v postavitev in ni parazitske ekstrakcijo, simulirano spet vendar jih lahko poganja samo do 3.5GHz (zaradi izpisanih RC). Ali imate predlog, da je težava odpravljena? Ali moram zmanjšati RC na povezavo ali bolje za mene, da spremenite postavitev tranzistor širino ali oboje? Arghhhh. To je dolgočasno, da spremeni obliko, ker sem se po meri postavitev: cry:

Večina analognih postavitve so ročno narisane .. : D dont skrbi .. svoje povsem običajno, kjer ste se določi zasnovo po simulacij post-postavitev in nato na koncu spreminja postavitev.

Extract parazitski RC RC / CC parametrov, Mentor Calibre integrirani v Cadence okolje je najbolj priljubljena DRC / LPE / PEX orodje.

Ponavadi je induktivnost linij v postavitvi, ki niso vključene v parazitske ekstrakcijo .... tako da ekstrakcija ni 100% natančen .... vsak komentar?

Prav cn stori tudi z orodjem ekstrakcijo ogenj in led, ki je tam v SOC naletite na coments?

Synopsys STAR RCXT se tudi pogosto uporabljajo v industriji kot trak ven orodje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back