Kaj je NCVerilog posnetka pomeni?

D

davyzhu

Guest
Hi all,

Včasih sem se uporabnik Modelsim.Zdaj pa me moj šef sile za uporabo NCVerilog (zdi zelo težko naučiti).Mi dump podatkov iz NCVerilog signal v skladu z namenom in Debussy.Vse pod nadzorom scenarij.

What's Posnetek pomeni v NCVerilog?

BTW, lahko mi priporočiti neki tutorski naprej NCVerilog?

S spoštovanjem,
Davy

davyzhu wrote:

Hi all,Včasih sem se uporabnik Modelsim.
Zdaj pa me moj šef sile za uporabo NCVerilog (zdi zelo težko naučiti).

Obstajajo različne korake, medtem ko uporabljate NCVerlilog v Cadence orodje.
Po pisanju RTL, kar potrebujete za pripravo modela za oblikovanje posnetek.

Opredeljeno hierarhijo zasnove je shranjena v simulacijo posnetek, ki je predstavitev svojega modela, da simulator uporablja za zagon simulacije.Posnetek se shrani v knjižnico datoteko zbirke podatkov skupaj z drugimi vmesnimi predmeti, ki jih prevajalnik in izdelati.

Prednost je hitro tukaj simulacije-krat v primerjavi z drugimi Toos Mentor kot enkrat.
To pomaga, ko ste tekmovanje v teku res velika modelov.
Debussy je čudovito orodje za razhroščevanje storiti veliko, ko ste končno netlist pripravljen.

Pripeto je NClauch tutorski, ki je GUI orodje za vodenje NCverlilog ali NCVHDL
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Živjo,

Ko so izdelale design testbench, ouutpt oblikovanja je v obliki datoteke SSS, na katero se sklicuje kot posnetek.
Snapshot je tisto, ki ga vstavite v datoteko izdelal simulator - ncsim.

Hi all,

Zahvaljujemo se vam za vašo pomoč!

Več vprašanje: ali lahko uporabim NCLaunch zamenjati kontrolni skript?

Ali lahko NCLaunch storiti vse možne dela simulacijo?

S spoštovanjem,
Davy

Po mojem mnenju, posnetek NC samo sliko simulacije okolja.
sim teči od časa 0 do konca časa. vsakem koraku, bo po zamrznitvi storiti ničesar.oceni urnik posodobitev segment.zamrznitev scene je posnetek.

hi, davyzhu
večinoma lahko uporabljate nclauch storiti skripta dela, vendar sem thik scenarij je dober začetek za uporabo eda orodja.
btw: ncsim je najmočnejše orodje v simulacija eda svetu

Pravzaprav NClaunch je orodje GUI in ne potrebuje scripting.It je samo podobna Modelsim ali drugih orodij GUI.No skriptov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back