kaj je Ergodski zmogljivosti?

B

bee

Guest
moči kdorkoli plz povej mi, kaj je Ergodski zmogljivosti? čaka ....

Kar se tiče, kot sem razumel, je ergodičnost, povezane z stacionarnost od slučajne spremenljivke. To pomeni, da vrednost naključne spremenljivke ni odvisen od časa. Torej, zmogljivost, ki je časovno neodvisen (ali u lahko rečemo povprečje, vendar pa običajno dolgoletnega povprečja), se imenuje Ergodski zmogljivosti. To je moj understandng za Ergodski capapcity v smislu komunikacije sistemov. Kind Regards Arif Khan

V informaition-teoretskem smislu Ergodski sposobnost se nanaša na najvišjo stopnjo, da je mogoče doseči komunikacija s predpostavko, da komunikacija traja več dovolj, da bodo imeli vsi kanal stanju. Intuitivno to pomeni, kanalsko kodiranje lahko evetually povprečno kanal stanju, zato je srednja vrednost šteje.

Hi V statističnih kanalu, kot so feding kanal, ko se izračuna zmogljivosti, je odvisno od statističnih kanalu (kanal koeficient). Torej je slučajna spremenljivka. Zaradi tega je treba pričakovano vrednost zmogljivosti se izračuna. Razmerje med zmogljivostjo in kanal koeficient ni linearna, zato pričakuje, računalništvo vred ni enostavno. Če kanal Ergodski, pričakovana vrednost izračunana v času in to je Ergodski zmogljivosti. Druga oblika zmogljivosti v statističnih kanal remont zmogljivosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back