Kaj je bolje za proizvajalca FPGA, Xilinx in Altera?

D

dora

Guest
Pozdravljeni prijatelji, Verjetno je dolgočasno vprašanje za ta forum vendar sem wandaring, če imam na izbiro, ali Xilinx Altera kot manifacturer FPGA. Funkcija v okviru skrbi za mene so: 1. Cena 2. Prilagodljivost 3. DSP Knjižnice 4. Povezava z Mathworks "Simulink 5. Enostavna orodja za razvoj strojne opreme, hvala za vaš čas! Dora

Mislim, da je bolje Xilin. Verjetno si pravico targert je Spartan II ali III FPGA. Adijo. G:

Mislim, da bi morali Alteral čip, saj je zelo poceni in Alteal Comp. podporo brez veliko orodje. Programska oprema deverlope od Alteral prav tako je zelo preprosto, kot Xilinx.If imate več pogojev, ki jih lahko izbira Xilinx čip

Hi Dora, Jaz sem uporabo Xilinx FPGA za (XC4000, Spartan II in Virtex II), za več kot 6 let in nisem imel nobenih težav (hitrost, cena ...) z njimi. Torej bi izbral Xilinx znova.

Oba Xilinx in Altera so vse funkcije, kot ste show. Torej, lahko izberete eno od njih ali oboje. Vendar Xilinx je rahlo cenejši.

Dora, Če bi bil ti, sem jih izbral dobavitelja iz tretje in pustite velik two boj med seboj s številnimi funkcijami. Potem boste dobili najboljšo ponudbo glede cene, podporo, itd S spoštovanjem, L

Mislim, da @ Itera orodja bolj enostaven in prijazen do uporabnika. Last čipi imajo visoko zmogljivost (Stratix II) in nizko ceno (najnovejša Cyclone II - ni v proizvodnji še)

Ok gentlemem, Kolikor sem undestand čim več ljudi, toliko prefferencies. Ampak to je dobro, da obe podjetji so vse fieatures Omenil sem! Tako se zdi izbira ni tako pomembno, Dora

[Quote = dora] Ok gentlemem, Kolikor sem undestand čim več ljudi, toliko prefferencies. Ampak to je dobro, da obe podjetji so vse fieatures Omenil sem! Tako se zdi izbira ni tako pomembno, Dora [/quote] Ok, Oba prodajalci izpolnjujejo vaše zahteve, vendar za moje izkušnje, mislim, da je treba druga zahteva je potekala v obravnavo. Lokalnih FAE podporo. Velikokrat je razlika, ki ne daje orodja ali naprav, ampak iz podpore dobavitelja. Regards

Samo poglejte, katere podpora je availbale lokalno ali zelo blizu u. da bi ukradel Ashish

tudi za nekatere uporabo Xilinx je dobro in za druge njegove Altera. Imam uporabljajo Altera naprave za nekatere projekt, CDMA, kjer sem čutil nekaj pomanjkljivosti na Alter. Torej njeno do uporabe. Da mislim, da želijo imeti FPGA plošča z vlogo multidimention za u tem primeru bi smeli pozabiti na ceno stvar in se osredotočiti na fleksibilnost. Če je njegov tako da vam priporočam Xilinx

Pomanjkljivosti na Altera? Shoaib ste lahko bolj specifična? Verjetno je ta informacija importent za mene. Lahko opišete vaše težave z Altera za vaš projekt CDMA. Ali ste prepričani, da je Xilinx boljša v tem pogledu? hvala! Dora

Tudi o tem Povezava na Matlab, obstaja nekdo z velikimi izkušnje z njim? Lahko ga primerjamo altera DSP graditelja z enakim orodjem Xilinx. Kako lahko link modelsim ki mathworks trenutno sporočamo, fit s temi orodji? Ali lahko kdo opiše postopek premikanje model iz matlab, da FPGA in če zaidejo navedite nekaj OCENA na njej. Moj trenutni undestandings so, da je v Simulink obstaja nekaj vnaprej prevedeni FPGA gradnikov, ki so določene Simulink obnašanje. Uporabite ga lahko, in potem samo zbrati diagram Simulink z uporabo te primitivov in pristanišče za nekatere FPGA. Ali je na trgu nekaj bolj prilagodljivo orodje za generacijo kode VHDL neposredno iz vseh Simulink model? Hvala! Dora

O link na MATLAB. Ali kdo ve, da je ac koda na voljo za hitro simulacijo. Hvala Gandalf

Kot sta r vodilni prodajalci, kot nekateri telo omenjeno u so videti dejavnikov, ki r ur v roki, kot so 1) loacl podpora web podpora 2) (i pomeni takojšen odziv) 3) dobra dokumentacija 4) poznavanje orodja

V Evropi, Xilinx uporabe širše, kot je @ ltera V azijskih, je @ ltera

Imam isti problem: sem ustvariti design v Simulink, vendar z uporabo Altera DSP graditelj ali generator Xilinx System. Ne vem, katero krovu bom uporabo. kaj je najboljša zbirka orodij? In potem sem za prevajanje Simulink model za VHDL. To je mogoče? Jaz bom dobiti dober vhdl? Regards

Do sedaj sem prepričan, da Xilinx je vodilni na trgu z največjim tržnim deležem "cena in količina"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back