Kadenca vs Tanner L-edit

teči na delovni postaji, kadenca je najboljši VENDAR, teče na računalniku, je Ledit je močno orodje

Imam vprašanje ... koliko od vas uporablja to orodje 2? zakaj kadenca je več bolje? ................... moje mnenje za industrijo moramo datoteko GDSII in tako tega orodij, da to storijo (zato se razliko med to), je pravilo datoteka bolj enostavno v L-edit, DR Kongo, je enaka za oba, ampak čas za to je več biger za oba od kalibra (uporabljam kalibra za DR Kongo, saj za celoten čip moram samo 3-4 min .. s kadenco bo lahko 3-4 ure in z L-edit max 30 min) ... zakaj je kadence tako dobro?. . ker je kadenca ponudi to brez orodja za nekatere univerze in za nekatere od vas je znano orodje? .... Kadenca ponujajo najbolj popolno orodje za oblikovanje mikroelektronika vendar to ne pomeni, je najboljši. po mojem mnenju najboljše za DR Kongo / LVS is Calibre, simulator močna is Hspice in najboljše orodje za postavitev je orodje, ki zagotavljajo datoteke rabim za tovarno in ki ponujajo preprost način, da pripravi svojo postavitev organizacij na smalest costs

sem slišal po virtuoza na kadenco, Laker je dobro urejanje postavitev orodje.

za analogno simulacijo HSPICE in SPECTRE in ELDO so skoraj enaka, vendar je hspice indusrty standardni RF simulacija @ DS prihaja v mesto frist, nato spekter-rf nato ELDO-rf hspice-rf je novo orodje i donot vem veliko o tem in strinjam se z kalibra Sergiu_Q je najboljši v DRK in LVS pa lahko vprašam, kateri je najboljši parazitska odvajanje? khouly

je kdo tukaj poskušal RFDE? ADS je v Cadence Mislim, da je lahko zelo močan motor simulacija kdo poskusil to?

imam preizkušen to, da je super, in daje u capabilty za simuliranje induktorji z dinamiko na kadence postavitev, kar je super in harmonično ravnovesje motor je super khouly

Imam vprašanje ... koliko od vas uporablja to orodje 2? zakaj kadenca je več bolje? ---------------------- Sem postavitev fant, in sem delal tako z L-Edit in Cadence. Jaz osebno mislim Cadence je boljše orodje, posebej za DRK in LVS. Cadence je LVS Program debug lahko točko in povečate do napake. Pri postavitvi sem strah najbolj kratko iz GND na oblast na čip ravni, vendar z debug kadenco programa, lahko se mi zdi manj kot 5 minut. L-Edit ne more storiti. Upam, da to pomaga. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 6 sekundah: [/color] [/size] Imam vprašanje ... koliko od vas uporablja to orodje 2? zakaj kadenca je več bolje? ---------------------- Sem postavitev fant, in sem delal tako z L-Edit in Cadence. Jaz osebno mislim Cadence je boljše orodje, posebej za DRK in LVS. Cadence je LVS Program debug lahko točko in povečate do napake. Pri postavitvi sem strah najbolj kratko iz GND na oblast na čip ravni, vendar z debug kadenco programa, lahko se mi zdi manj kot 5 minut. L-Edit ne more storiti. Upam, da to pomaga.

Seveda kadenca je koristno in bolje, saj se je podprta z veliko poklicnih!

Uporabljam kadenca v mojem podjetju in uporabo Calibra teči DR Kongo in LVS. To je moja navada.

Vendar Ledit je veliko cenejše kot kadenco, lažji za uporabo, ni slabo, sploh za majhne srednje analogno obliko. Uporabljam ga v veliki meri in nisem razočarani sploh. Poleg tega lahko uvozite datoteke Virtuoz namestitev, izvedite Dracula, skladen DRC in preverite svoj dizajn s Calibre rezultatov.
Zdravo, mi lahko poveste nekaj vodnik, kako uvoziti Virtuoz datotek namestitev, izvedite Dracula, skladen DRC in preverite svoj dizajn Calibre z rezultati z uporabo Tanner. Moram premakniti Tanner po opravljam svoje delo v zvezi z 130nm tech v Cadence, ko se mi je že potekel Cadence in se ne podaljšajo in sicer na moji univerzi. Tako žalostno, ampak upajmo, da lahko nadaljuje svoje delo na isti Tanner. Prosim, pomagajte mi. Hvala

Pomembno vprašanje je, katera vaša ciljna livarna dobavo tapeout-homologirano za PDK? Vsako drugo obravnavo mora biti sekundarni (če ste resni o dejansko fabbing nekaj). Če želite le igral, nato eno orodje je tako dober, kot drugi. Lahko uporabite LASI ali Electric, kolikor je to, da gre. Brezplačno.

Zdravo, hvala za odgovor na moje vprašanje, bom za proizvodnjo IC s pomočjo IBM PDK MOSIS 130nm.My SV me je prosil za uporabo Tanner namesto Cadence in mentor grafični, kot sem rekel u pred tem sem že nekaj moj dizajn z Cadence. Delam digitalno obliko in način postavitve ročno prej, tako da imam preživijo veliko sekund svojega časa there.That »Zakaj Upam, da sem lahko še vedno uporabljajo model v Tanner

Kot 20 + let uporabnika kadence orodij, jaz sem zbegan s tem, kar se zdi, da splošno sprejetje, da je najboljše orodje za načrtovanje IS. Po mojem mnenju to ni! Kaj je, je odlično orodje za povezovanje z navzkrižno discipline oblikovalska ekipa. Za posamezne naloge te enote morajo storiti v njihovo načrtovanje pretoka in veščin območja, obstajajo boljše orodje tam za početi tistih posameznih nalog (na primer L-Edit, zamrzujejo Magic, WinLASI, Calibre, in kar nekaj drugih za postavitev odvisno o tem, kaj poskušate storiti). Moja izkušnja od kadence orodij je, da če ste leni, je odlična, kot vse, kar morate storiti je, da se naučijo, da je "miška potiskač". Če res želite, da se inženir v slovarju pomenu besede, boste morali "pogledati pod pokrovom", da bi cenili kompromisov, ki pa so narejeni v vašem imenu v zameno za višjo raven abstrakcije, na kateri Cadence prisili, da delo. Da bi to naredili prave vodilno zasnovo rob (predvsem analogni, RF ali resnično visoke hitrosti digitalni stvari), morate biti sposobni za delo na nižji ravni abstrakcije kot kadence ponudbe. Rad bi slišal ostala mnenja o ne-kadence orodij, ki temelji na resničnem uporabo izdelkov, v proizvodnji in predvsem, kako so rešili težave, ki so kadence orodja ne / ne more. SimonH.

Laker zdi bolje. Njegovi oblikovalci prihajajo iz Cadence preveč.

Jaz trenutno uporabljam L-Edit za projekt, seveda. Imam ne preizkušen Cadence še, ampak L-Edit je tiho enostaven za uporabo. Edina pomanjkljivost sem izkušnje vozlišča poudariti, ni enostaven za uporabo ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back