kadenca vhodne datoteke formata

A

Audette

Guest
Živjo, želim, da merilo kraj in način Cadence srečanje orodja SOC kot del mojega študija, ampak vsa merila imam, so v LEF / DEF format. Jaz sem novi na Cadence orodij, kot dobro. Vem, da kadenco orodja je treba brati v Verilog datoteko kot Navada prebrati DEF. Sem uspel pretvoriti DEF za Verilog format netlist, vendar sem bil obveščen, da mora vključevati tudi podatke o LEF, kot tudi. Jaz sem malo zmedena zdaj, kaj podatkov moram izpisek iz LEF datoteko za Verilog datoteko. Ali lahko nekdo pls pomoč. PS> Če imate na primer projektiranje s LEF / DEF in Verilog pretvori datoteko, bi bilo veliko uvaževati.

Pozdravljeni!! Imate poskusite uvoziti DEF v i_c_f_b in po njej izvoznikov v Verilog obliki. Ne moreš delati z naletijo brez Verilog datoteke.

gospod jaz ne morem dobiti idejo. ali merilo knjižne police formata (LEF / DEF) se sprejme z ritmom. Z uporabo te bemchmark bomo lahko izvoz kadenco in pretvorbo bodisi na shemo, ali Verilog kodo. prosim pojasni to. thankingyou ....

LEF vsebuje informacije o "pin", kot je plast kovine in lokacijo. DEF samo predstavljajo povezavo nožic na teh LEFs. Torej extaction z DEF in LEF lahko dobite povezavo informaion vseh "črno skrinjico" (LEF). Ta povezava podatke je končno izhod v obliki Verilog netlist.
Živjo, želim, da merilo kraj in način Cadence srečanje orodja SOC kot del mojega študija, ampak vsa merila imam, so v LEF / DEF format. Jaz sem novi na Cadence orodij, kot dobro. Vem, da kadenco orodja je treba brati v Verilog datoteko kot Navada prebrati DEF. Sem uspel pretvoriti DEF za Verilog format netlist, vendar sem bil obveščen, da mora vključevati tudi podatke o LEF, kot tudi. Jaz sem malo zmedena zdaj, kaj podatkov moram izpisek iz LEF datoteko za Verilog datoteko. Ali lahko nekdo pls pomoč. PS> Če imate na primer projektiranje s LEF / DEF in Verilog pretvori datoteko, bi bilo veliko uvaževati.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back