JTAG Wiggler povezave?

[Quote = scthomp] Ali kdo ve, buit v upor vrednosti za DCT114 tranzistor? Še bolje, kakšno DCT114 tranzistor je [/quote] Morebitne majhne NPN tranzistor, s 5K bazo upor -. 10K?

[Quote = scthomp] Ali kdo ve, buit v upor vrednosti za DCT114 tranzistor? Še bolje, kakšno DCT114 tranzistor je. [/Quote] To je odvisno od končnice DTC114E 10 k B 10k BE DTC114Y 10k 47k B BE DTC114T 10KB Noben 10k Noben DTC114G BE

Ne morem dobiti wiggler vezje za delo z Ocdemon, jaz zaslužiti "notranje napake 43 'in sporočilo: Error Odgovor inicializacijo: 0x03 initialize_target: izklopljen kabel (10: 03). Toda Hecno je, da wiggler vezje deluje z IAR Embedded Workbench. Žal mi je IAR je rok 30 dni. Vsaka pomoč bi bila dobrodošla in hvala vnaprej.

to je zelo pogosta pri novejših izpustov ocdremote (> 2,06), zdravilo za mene in večino drugih je povezati nožice 8 in 15 na LPT priključek. Glede NTFreak

zdravo vsi, kako se lahko wiggler za MIPS (za jtag in ejtag pristanišč) MIPS samo onchip predpomnilnika (program in podatke), nato pa lahko u vodič mi kako uporabljati jtag za program MIPS Hvala. Priya

Ali kdo ve, kako zgraditi razhroščevalnik usbDemon jtag?

Rabim pomoč / link za "JTAG ZA QUALCOMM", kot MSM5000. MSM6000, MSM5105 itd .. Hvala

Zdravo prijatelji, imam mrtvo STB strong srt 4500 in je IBM PowerPC STB02500 CPU in ST 29W160DT flash. Vidim 16pin glave notri. Kateri shematični in mehke naj uporabim, da ga JTAG? Hvala za kakšno idejo.

[Quote = Ace-X] Poglej si tole: h ** p: / / jtag-arm9.sourceforge.net / [/quote] Ace-X.

Hi, leoms. Ne morem odpreti to: \\ http://www.k9spud.com/jtag/schematic-1.0.php Si lahko naložite shematskimi? Hvala.

Živjo, jaz downloaded JTAG Vrckanje shematično file, sem ugotovil, da moramo zagotoviti dodatno VCC pustiti, da dela. Zanima me, koliko bi morali dati VCC? 3,3 V ali ne. hvala neilson

Ali lahko kdorkoli upload dober = preskušajo z wiggler schematichs AT91S.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back