JTAG Wiggler povezave?

B

bogdanm

Guest
Hi all, sem zgradili ARM vozilu z AT91M40800 iz Atmel in zdaj sem poskušal narediti nekaj debugging OCDemon uporabo orodij in arm7LibRemote program, ki naj bi pretvorbo iz serijski protokol GDB na ukaze JTAG za OCDemon JTAG Wiggler priključen na vrata LPT. Težava je v tem, nimam wiggler. Ali kdo ve priključkov na tej napravi? To naj bi bilo zelo preprosto, le nekaj ravni preklopniki, vendar je precej drag (150USD ali kaj podobnega) in ne želim kupiti:) Vsaka pomoč bi bilo dobrodošlo. Hvala.

Hvala, sem vedela, da je na mestu, vendar ste prepričani, da naprava, opisana pa uporablja isto LPT povezave OCDemon Wiggler?

[Quote = bogdanm] Hvala, sem vedela, da je na mestu, vendar ste prepričani, da naprava, opisana pa uporablja isto LPT povezave OCDemon Wiggler? [/Quote] Ja, to je združljiv s Wiggler!

HI gospodje bi mi to wiggler s čipom Triscend E5? 51-jedro z jtag

Želim prenesti pcb datoteko, ampak sistem, povej mi, da "so zaprli oddaljeni strežnik"

na eltonjohn: wiggler je le strojna oprema, če želite, da se uporablja za čip Triscend E5, potrebujete programsko podporo.

do eltonjohn vem, da je Wiggler podpira FastChip 2.2.0. V ukazni vrstici, start "spiderd-c ARM_Jtag_Wiggler" Če želite kabel Wiggler z A7. Ta uporablja ARM voznikov MaCraigor's. Ne vem, če je mogoče na ta način uporabljati E5 čipov. vladz

Za jingtl: i prenos datoteke Wiggler JTAG SCH.rar in videli, da je to za IAR, ne compatibale z eno, ki jo je MaCraigor?

Hi BenKropp, kaj je drugi čip v Wiggler JTAG. Ne morem brati iz slike. Hvala.

jaz začeti to delo z Ke * il in Arm od phililps (lpc serija) lahko naredim?

[Quote = BenKropp] Hi petarpav, je tudi AC244 [/quote] Ne, ta čip je LCX244, nizkonapetostni Buffer / Line Driver z 5V Vhodi in izhodi Toleranten

[Quote = BenKropp] Hi Dainis in peterpav je AC244 ... poglej [/quote] Ok, vendar imam ORCAD shematskimi, ko drugi čip (ki je povezan z JTAG) je LCX244 konektor, da jo uporabljajo za pretvarjanje LPT 5V ravneh, da bi JTAG 3.3V ravni, boljša je z AHC244, ker to čip imajo več veliko napetosti 5V napajanje in strpno vložkov ....

Ali kdo ve buit v upor vrednosti za DCT114 tranzistor? Še bolje, kakšno DCT114 tranzistor je.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back