JTAG iz USB-ki PCMICA vzporedno najbolj ustrezajo

M

meemee2

Guest
Trenutno imam poskusite uporabiti paralle JTAG kabel za prenos moje Spartan3 kit borad. Ker usb je samo vrata .. Imam poskusite uporabiti vrata vrata ponovitev paralle prenesti v napravo. Toda vedno sem dobil napako ... deveice ni bilo mogoče najti problem ima kdo rešitev za ta problem ... ali kjerkoli, da sem lahko dobil USB JTAG kabel

Mislim, ki ga uporabljate prenosni računalnik, kajne? Vaš vzporedna vrata replicator ni primeren za nakladalniki FPGA, saj uporabljajo dostop do vzporedna vrata s posebnimi voznikov. Jaz bi predlagal, da kupujejo vzporedna vrata PCMCIA kartico, ali da bi Xilinx multilink kabel - ima USB vmesnik. Prav tako lahko poskusite zgraditi svoj JTAG kabel USB, na primer, s FTDI čipa (v načinu bit-bang) in prilagodijo brez knjižnica JTAG, kot je moj najljubši iz www.jtag.tk . Vso srečo! Ace-X.

Mislim, da je kabel mulitlink od Xilinx je predrag. Morda bo poskušal kartica PCMCIA koli recommandation za PCMCIA kartico, online trgovec na drobno, ali če lahko dobim v Singapurju in Avstraliji

Quatech Parallel PCMCIA Card 1-Port EPP ima kdo poskusil to kartico pcmica?

so preveriti spec za vzporedna vrata na priklopno postajo, je IEEE 1284, dvosmerni vzporedni vmesnik., pa kaj drugi problem bi lahko bilo? ali naj poskusim vzporednih cable4 od Xilinx? ali je kabel 3 ni skladna?

sem ugotovil, problem z usb docking postajo. vzporedna vrata ieee1284 se nahaja na USB napravo, namesto vzporednih vrat! so poskušali prenesti iz Impact preko usb! ampak ne. tako da obstaja kakršen koli način, da spremenite vzporednih vrat na združitveni postaji, tako da lahko kabel odkriti s Impact ali lahko imajo vpliv maunnle nastavitev za kabel za odkrivanje vzporedna vrata na napravi usb jasli? bom dobil isti problem, če dobim vrata vzporedno PCMCIA kartico? kar spet bi bilo zaznati v napravi PCMCIA jasli namesto> COM lokacijo?

zdravo meemee2, Ko namestite paket programske opreme ISE bi morali biti pozvani, da inastall vzporedno vozniki kabel. Ali so ti vozniki nameščen na prenosnem računalniku ..? Če bi pozorno prebral, imate vzporedna vrata, kajne?

[Quote = velik] Zdravo meemee2, Ob namestitvi programskega paketa ISE bi morali biti pozvani, da inastall vzporedno vozniki kabel. Ali so ti vozniki nameščen na prenosnem računalniku ..? Če bi pozorno prebral, imate vzporedna vrata, a ne? [/Quote] Ima USB docking station z vzporednih vrat (ki so dostopne preko USB gonilnik), vendar ISE vozniki uporabljajo neposreden dostop do vzporedna vrata z ukazi x86 v in iz , tako da ta vrata se ne more uporabiti pri Parallel kablom Download! Ta vzporedni USB vrata, je OK le za tiskalnike, saj uporabljajo sistem voznika. Še enkrat: edini način za Notebook, da bi dobili resnično vzporedna vrata, je za nakup PCMCIA kartico! Ace-X.

kaj pa tisti "zares priklopno postajo" za laptop? Kot trenutno im uporabo laptop HP. Podvojevalnik vrat HP, ki ponujajo je plug na osnovo za pc! to ne bi bilo bolje? Imam tudi ček za PCMCIA kartico vzporednih vrat? Trenutno sem našel enega na ebay! Trans PC Card - Universal Parallel Port. To stala približno $ 49? se sprašujem, bi to delo? Ker ne vem, funkcija pristanišča precej dobro? ali dražje (100usd), eno po SPP-100-zagotavlja Quatech je IEEE-1284 vzporedna vrata - tako ne univerzalno vzporedna vrata delo tudi s kablom, ki jih je Spartan 3 kit začeti? Hvala za vse odgovor .....

Za tiste, ki potrebujejo ... vzporedna vrata za prenos programa preko JTAG pravkar dobil kartico PCMCIA od Trans Digital pridelka .. ta kartica dela .. to šele earse off privzeto televizija ... .. in zdaj morali naučiti, da televizija po zaslugi velike napisal: hello meemee2, Ob namestitvi programskega paketa ISE bi morali biti pozvani, da inastall vzporedno vozniki kabel. Ali so ti vozniki nameščen na prenosnem računalniku ..? Če bi pozorno prebral, imate vzporedna vrata, kajne? Ima USB docking station z vzporednih vrat (ki so dostopne preko USB gonilnik), vendar ISE vozniki uporabljajo neposreden dostop do vzporedna vrata z x86 ukaze v in iz nje, zato je ta vrata ni mogoče uporabljati z Parallel Download kabel! Ta vzporedni USB vrata, je OK le za tiskalnike, saj uporabljajo sistem voznika. Še enkrat: edini način za Notebook, da bi dobili resnično vzporedna vrata, je za nakup PCMCIA kartico! Ace-X.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back