je torej nekako kopirati RTL sintezo shema na ise 12?

B

blooz

Guest
Hi Ali obstaja način za kopiranje sintetizirani Shematski RTL v drugi obliki, tako da bi bilo mogoče uporabiti za namen dokumentiranja ali pa katero koli metodo za izvoz netlist nato pa graditi shematično uporabo nekaterih programsko opremo tretjih oseb.

Isto vprašanje tukaj. To je poleg nemogoče uporabiti diagrame, ISE v dokumentaciji.

Lahko izvozite diagrame, kot pdf, ki jih lahko nato vključite v vašo dokumentacijo. Pred kratkim sem objavil eno v [url = http://www.edaboard.com/thread204890.html] to temo [/url]. Je to reč, ki ga iščete? Glede na ustvarjeni shematično, jaz želeti sem imel malo več nadzora, če ga postavlja, kaj naj bi bilo bolj berljivo. Ampak hej, to je veliko bolje kot nič. ;) Razen to, jaz sem še vedno iščejo načine za ustrezno dokumentiranje moj (Verilog) projektov. Torej, kakšen predlog? PS: Ne pozabite, da pdf v tej drugi nit je izvoz iz tehnologije pogled, vendar izvoznik pdf's deluje povsem enak način za pogled RTL.

Kako ste izvoz to? Nisem našel tak ukaz. Moja edina ideja je, da ga natisnete s virtualni tiskalnik pdf ali nekaj grafični obliki.

Kako ste izvoz to? Nisem našel tak ukaz. Moja edina ideja je, da ga natisnete s virtualni tiskalnik pdf ali kak grafični obliki
. Jaz bom po nekaj screenshots v bit. Prvi ... možgani ... kava ...

lahko izvozite diagrame, kot pdf, ki jih lahko nato vključite v vašo dokumentacijo. Pred kratkim sem objavil eno v [url = http://www.edaboard.com/thread204890.html] to temo [/url]. Je to reč, ki ga iščete? Glede na ustvarjeni shematično, jaz želeti sem imel malo več nadzora, če ga postavlja, kaj naj bi bilo bolj berljivo. Ampak hej, to je veliko bolje kot nič. ;) Razen to, jaz sem še vedno iščejo načine za ustrezno dokumentiranje moj (Verilog) projektov. Torej, kakšen predlog? PS: Ne pozabite, da pdf v tej drugi nit je izvoz iz tehnologije pogled, vendar izvoznik pdf's deluje povsem enak način za ogled RTL
da bi to je eden od ciljev vas prosim pojasni, kako priti do tega..

Ok, kot je obljubil nekaj screenshotovi razložiti stvari. To kaže na RTL shematskimi za ta modul:
Code:
 (* REGISTER_BALANCING = "YES" *) modul bubble8_to_bin3_retimed (CLK vhod, vhod [07:00] bubble_count_in, proizvodnja reg [02:00] bin_count_out / / OUT: (REG ); latency 2 (zaradi dodatnih register Ponovno časovno usklajevanje)); začetna začeli bin_count_out = 0; konec / / reg (* REGISTER_BALANCING = "NAPREJ" *) [07:00] bubble_count_in_retimed = 0; reg [07:00] bubble_count_in_retimed = 0 ; vedno @ (posedge CLK) začeti bubble_count_in_retimed

Oh, tako da je točno to, kar sem mislil. Tiskanje v PDF je nekaj podobnega goljufija, sem upal, da si našel nekaj vgrajeno fuction za izvoz shematičen ...

Problem pri tej metodi je, ko tiskamo na papir. Shematski dobili neroden

Oh, tako da je točno to, kar sem mislil. Tiskanje v PDF je nekaj podobnega goljufija, sem upal, da si našel nekaj vgrajeno fuction za izvoz shematičen ...
No, lahko vedno "izvoz netlist nato pa graditi shematično uporabo nekaterih programsko opremo tretjih oseb ". :) Če imate delovno metodo sem vse ušesa! Poleg tega, ne glede na to, da je "goljufija", ali ne? Dokler shematično je dovolj dobra za dokumentacijske namene, potem je to dovolj dober. . Ps ali. Pdf je enostavno zapreti, je treba vključiti v dokumentacijo. glavno problem imam z ISE ustvarjeni načrti, je, da namestitev elementa ni vedno, da je super. Torej, zdaj ga uporabljam, ker je prepričan, bije alternativni ... ničesar. Ampak kot sem rekel, če imate boljšo alternativo Jaz bi se zelo zanimajo. :)

Problem pri tej metodi je, ko tiskamo na papir shematično dobili neroden
Ko tiskate na papir.? Če je postavitev v priloženi shematski je sprejemljiv za vas, potem vse ostalo je samo vprašanje prava orodja. Če lahko dobim kos programske opreme za tiskanje v. Pdf ali. Ps trdo delo je končano. Vse kar morate storiti je, zavijte jo v. EPS (oviti Postscript) in uporabo, da v dokumentu ... Ne vem čisto, kaj misliš s "pri tiskanju na papir". V nasprotju s tem, kar?

tudi na 100% zoom podrobnosti niso jasne, za večji blok .... sem mislila za A4 velikosti papirja sicer ni popoln pristop. Velikosti papirja je vprašanje pdf je ok.

Razumem, kaj misliš. Vendar pa , da bo , zlasti vprašanje vedno ostajajo, ne glede na orodje, ki ga uporabljate. Poleg tega lahko vedno tiskanje, ki še isti pdf do A3 velikosti papirja za večje modele. Če je to še vedno premajhno, potem bi rekel, nekaj delitev v redu. Enako kot pri na primer z elektroniko shematičen.

Torej sem natisnjene pdf z A3 velikosti papirja in to je bolj udoben veliko bolje, kot a4. Glede na particije shematsko. Ali obstaja kakšna grafika editor, ki omogoča lažjo razdelitev pdf? da je nekaj programske opreme, da lahko razdelimo sliko v velikosti do A3 listov.

[QUOTE = blooz; 866125].. Torej imam natisnjene pdf z A3 velikosti papirja in to je bolj udoben veliko bolje, kot a4 Glede na to, da particijo shematično Ali obstaja kakšna grafika editor, ki omogoča lažjo razdelitev pdf? da je nekaj programske opreme, da lahko razdelimo sliko v velikosti A3 velikih listov [/QUOTE]. No, za tiskanje več strani, kot da bi uporabil "psnup" pod linux. Toda kaj pomeni delitev je bolj všeč ... poskrbite, da imate le toliko informacij, na stran, da se prepreči nered. Saj ni treba natisniti celotno zasnovo na eni strani. ;), Zato sem rekel isto kot z elektroniko shematičen. Vi ne ogroža celotno grafično celotnega vzorca na 1 strani. Vi ga razdelili na obvladljive kose.

tiskanje več strani, je dobra rešitev. Deluje. Za večje načrtovanje rabim več strani tisk z a3 listov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back