je delitev operaterja synthesizable v tem conditoin ....?

T

Tan

Guest
Živjo,
Rabim razdeliti številko s številko, ki je ni moč 2.
Poskušal sem ga, vendar ni mogla sintetiziranje kode, saj ni moč 2.
za prej:
Sem konstantna vrednost 5.
, in spremenljivko "x".
Y = x / 5;
upanje, moj problem je jasna.
Hvala
Last edited by Tan
28. junij 2008 9:58, edited 1 v času celotnega

Ne vidim povezave z vprašanjem naslov za vprašanje.Trenutno ni navedel podatkov o vključenih vrstah na vse.

Delitev subjekta lahko povzroči napake pri sintezni odvisna od sintetizator.V nasprotju s ali subjekta, množenje in deljenje so kompleksni moduli (glede na število vrat in moč, itd ...).Torej hočeš, da to naredite sami: odločitev o metodi, ki bo zgrajena natančnosti itd ...Običajno izberete iz Osnovni prodajalec knjižnice ali od svojega sintetizator knjižnico.

Primer za to, kar sem storil za deljenje s 7 na:
http://bknpk.no-ip.biz/divide_by_constnat/divide_by_constant.html

Veliko drugih vhdl / verilog in skripte na linux
http://bknpk.no-ip.biz

Ne zapomni si eno stvar, delitev ni synthesizable glede Osnovni design ...
Da bi se synthesizable,
morate določiti algoritem in jasna sintaksa v vaši paket funkcij.
Recimo, če želite opraviti razkorak 5: moraš poklicati pre_defined funkcije rekel: Divide_By_Five ((nabor izvajalcev)) namesto neposredno s pomočjo delitve izvajalca "/" ...

Za podrobnejše informacije, zakaj delitev operaterja je zelo težko za sintetiziranje (ali na splošno lahko rečem delovanja vključujejo Real (Floating Point) elemente, je zelo težko biti sintetizovani)?Cn si naredil self praksi z oblikovanjem pomnožiti s 3, in deli z 3 tokokrogi in tokokrogi primerjati kompleksnost, boste archieve najbolj zadovoljni odgovor sebe ...

delitev se lahko sintetizovanih Design Compiler tako dolgo, kot ste Designware licence.
Designware licenco je Šestar izvajanja, vključno vzporedno delilnikom in cevovodni divider.Samo uporabi, če vaš delilnikom je splošni kar je za povedati, ti divider nima posebnih zahtev ali omejitev.Če je vaš divider je posebna enega, projektiranja, ki jih sami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back