Izvoz HFSS za postavitev (DXF / Gerber)

D

DanTheMan

Guest
Živjo,

Sem naredil nekaj 3D modele v HFSS in sedaj želite izvoziti jih uporabljajo za izdelavo PCB.Kaj sem storil v preteklosti je bila za uporabo HFSS -> SAT izvoz -> AutoCad uvoz SAT -> DXF izvoz -> ADS / Momentum DXF uvoz -> izvoz Gerber

Vendar pa to ne deluje zelo dobro, kar imam modelov (DXFs nimajo vrzeli v tleh letala, kot so v HFSS) in drugih manjših zadev.

Ima kdo priporočila za boljši način?V idealnem primeru bi rad, da bi lahko manipulirati modelov v nekaj podobnega Momentum (polaganje nekaj PCB skupaj na večji list, itd), preden izvoznik končni rezultat.

Hvala vnaprej!

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=313472&highlight=dxf

In na žalost še vedno ne recal točno nit, vendar je tu nekje.Preživite nekaj časa z "iskanje".

Osnovna ideja je, da izvozi *. dxf zajema del modela, ki prečka xy ravnino.Selitev 3D model in izvoznic zaporednih *. dxf's ustvarja vrsto 2D pogledov 3D model (HFSS).

Ive 'velja to večkrat v preteklosti, le če postane zelo dolgočasno za velike modele in / ali veliko od njih.

Ali obstajajo kakršne koli druge alternative razen HFSS -> Momentum / ADS -> Gerber?

Hvala!

En trik, ki pride na misel, je za snemanje skript, ki se premika model in nato izvoz *. dxf in nato premakne model znova in tako naprej.

To naredi manj mučen postopek in prihaja do napak.

Žal, nič ni nikoli lahka.Pravzaprav, če imate veliko plasti za izvoz tega naj bi ti enostavno "avtomatski" način.

Ansoft Designer bo tudi izvoz gerbers če imate dostop do njih.Ponavadi izvoz DXF od HFSS, in nato uvozite ga Designer.Obstajajo lahko lahek način za uvoz v Designer, vendar še nisem poskušal saj je ta metoda deluje.

Mislim, risar naj bi odpreti HFSS datotek neposredno, je to pravilno?

Žal Designer does ne opus naprej svoj stroj v pravem pomenu besede ne morem, da je test iz zdaj ...

Nekako hvala za predloge, bom poskusil nekaj stvari in o tem poroča.

Najboljši!

Imam problem z izvozno HFSS v dxf.
Moja struktura je mikrovalovna škrbina (ima lok).Na žalost, po izvozom in branje z AutoCad, ali ADS, lok je zelo poenostavljeno - je sestavljen samo iz 2 linij, tako da v bistvu je nekoristen.Ali je mogoče prisiliti HFSS za uporabo večje točnosti za dxf izvoz?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back