Izberite napravo

A

Alex Max

Guest
Hi All, moram najti 16 bit naprava, ki je vsaj 12 analognih vhodov (12 kanal mux) plus 6 PWM izhodov (moj zahtevek je 6-kanalni največja power point tracker), in še nekaj več skupnih značilnosti (i2c, multiplikator, RISC arhitekture in tako naprej). Jaz bi zelo hvaležen kakršne koli pripombe, kot jaz sploh ne vem, tudi različnih proizvajalcev za 16 bit MCUs:. (Tudi samo seznam 16 manufacurers MCU bit vredno ob poglej, bi bilo super, da se morajo začeti svoj preiskava doslej , sem imel pogled na napravah Microchip. Imajo 16 kanalni ADC naprav na voljo, vendar 5 PWM izhodov zdi, da je največji. Prav tako pa sem pogledal na MSP430s TI, s upto 7 PWM izhodov na voljo (timer B7 modul), vendar največ 8 vhod ADC! Kaj je dober naslednji korak? Kaj Motorolas, vse dobro za mojo vlogo? Prav tako sem slišala nekaj drugih MCU proizvajalcev, kot so Hitachi, Nec, Oki, vendar sem popolnoma clueless. Hvala veliko za kakršne koli pripombe. Vse najboljše, Alex

Hi Alen, lahko predlagam 8051 jedro z 16 bit ADC, RISC arhitekture in vse to. Tudi je 6 PWM izhod je oblikovan z uporabo Programska counter array. Lahko pa se boste morali dati 16-1 Analog MUX ali (dve 8-1 AMUX. Saj sta 2 16 bit ADC's) Ta UC polno ime je C8051F060. Če uporabljate to UC se prepričajte, da ste uporabili zunanji sklic za manj noise.This UC izdeluje SiLABS si lahko ogledate www.silabs.com za list. Ta UC ima dva DAC tudi. Ampak poglejte ceno. To se lahko nekoliko precenjen i india ga je kupila za 1800Rs (okoli 36 $) zadeva, Sudhir

Hi lahko uporabite ARM najboljše jedro LPC213x, imel je vse skupaj veliko več funkcijami in cenejši od 8051Fxxx Ampak to je 32-bitni krmilnik Vse najboljše Bobi

Fantje, se Vaš prispevek resnično cenijo. Jaz bom podroben pogled v priporočenih naprave za prikaz, če so primerni .. Ne moti me bo za 32-bitno res poleg dodatno porabo električne energije so pogosto povezani z njim (to je sončno / baterije uporabo), tako da je verjetno dober predlog. Hvala!

Živjo Alex, Preizkusite nov obseg dsPIC motornih nadzor ic iz Microchip, 4-5 parov PWM, 16 bit ,6-10 kanalni ADC 10-12 bitov, 120 MIP operation.Optimised za lok c, PLL, nadzor algoritem za PWM, pid, spi, i2c, ausart, flash EEPROM. Odločil IC se ujemajo z vašim need.Demo različico c 30 prevajalnika brezplačno prenesete. Upanje to pomoč.

Cheers Alliegro. Pravkar sem spoznal, sem imel večji problem res: Naprava mora biti cmos OTP namesto flash: (To je zaradi zanesljivosti (občutljivost za sevanje zlasti) Cheers, Alex.

Preizkusite nov 16-bitni niz PIC24 mikrokrmilnikov iz mikročipa. Imajo 1,5 Megasamles / sec AD in verjetno je 12-kanalov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back